2777
2789
عنوان

یه دقع بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 31 پست
[QUOTE=294306673]ولی خب از حق نگذریم خیلی لب رو‌خوشگل میکنه و کلا قیافت ی جوری نازتر میشه😍اما خب اب ...

بستگی داره چه ژلی تزریق کرده من سه بار د ن بی تزریق کردم ی بار تک سی سی یادم نیست چی بود هزینه هر سی سی برا من ۱۳۰۰بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره چه ژلی تزریق کرده من سه بار د ن بی تزریق کردم ی بار تک سی سی یادم نیست چی بود هزینه هر سی ...

اهاااا...اینقدر دوست دارم یه کاری کنم تغییر کنم 😂

اهاااا...اینقدر دوست دارم یه کاری کنم تغییر کنم 😂

به نظر من به این چیزا فکر نکن و برای این‌چیزا چشم و هم چشمی نکن به قول مامانم خدا اینقدر با سلیقه ست هیچکس رو بد نیافریده تو هم همه جوره قشنگی بزار بجای این چیزا تو چیزای دیگه پیشرفت کنی😘

به نظر من به این چیزا فکر نکن و برای این‌چیزا چشم و هم چشمی نکن به قول مامانم خدا اینقدر با سلیقه ست ...

نمی‌دونم بخدا..هر هفته ک میاد اینقدر با آب و تاب تعریف می‌کنه اینقدممم خرج می‌کنه ک حد ندارع ادم‌دلش میخاد

ن‌من‌ خونه دارم.. مکانیکه 

اگه درامدش خوبه و چیزای مهم تری ازاین‌کارا نداری ی بار امتحان‌کن حداقل اینه که حسرتش رو نداری دیگه اما از منی که تجربه دارم میپرسی میگم که بخدا باید مدام خرج کنی براش خب تو این وضع اقتصادی بخدا ادم نمیتونه و سخته

اگه درامدش خوبه و چیزای مهم تری ازاین‌کارا نداری ی بار امتحان‌کن حداقل اینه که حسرتش رو نداری دیگه ا ...

آره بخدا راست میگی..همه چی گرون شده خیلی اوضاع بدیه

پس بهش فک نکن اون لابد داره هر کاری میخواد میکنه من و تو که نداریم چرا غصه بخوریم و دلمون بخواد ،چیز ...

آره دقیقا.. تازه میگف یه ماه دیگ‌میخاک تنگی وا ژ ن