2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای آرامش جون یه لحظه فکر کردم محیاست

خیلی شبیه دختر منه

ماشااله.... خدا حفظش کنه

من چند ماهی به محیا مولتی نمیدادم ولی قبلش همینو میدادم که ارامش جون عکسشو گذاشته احساس میکردم با این اشتهاش بهتره...الان عذاب وجدا گرفتم نمیدادمش میرم دوباره امروز براش میخرم جون اشتهاش افتضاح شده همه چیو پس میزنه ...بسکه غذا پختم نخورد خسته شدم... از سرکار که میام فقط چسبیده به سینه من که اونم با دوبار اول خوردن خالیش میکنه بعد الکی فقط مک میکزنه...اخه خداییش الان خیلی قدرت مکیدنشون بالاست

ماشالا ب سودا جونا ناز دخترشده عزیزم  

آرامش جان میگما این وسایل روی میزت احیانا با سودا خانم درگیر نمیشن   

من ک هیچ زندگی روی زمین و میز پایینی ندارم روی میزهای پایین حتی توی پذیرایی هم وسایل بازی آقا چیده شده ک ب آنی میندازه حتی قدش را بلندمیکنه و دست میکشه روی اپن تا چیزی دم دستش اومد برداره بندازه 

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

من دخترم فردا میشه دقیقا چهارده ماهه ولی خبری از راه رفتن نیست.یازده تا دندون در اورده وزنش خیلی کمه 9 کیلو هس

ت.هیچ کلمه ای هم واضح حرف نمیزنه..دلم خیلی میخاد زودتر بهم بگه مامان.  

مرسی کارینو جون ،اون روز که این عکس رو انداختم مهمون داشتم واگرنه اون ماهی رو برمیدارم با اسب ها هم کاری نداره یه سره جلوش می ایسته میگه جوجو .بیشتر به خود تلویزیون گیر میده ما این تلویزیون رو تو دوران بارداری خریدیم که همه میگفتن برای چی میخوای عوض کنی نی نی بیاری همه چی رو خراب میکنه  ولی من اصلا فکرش رو نمیکردم دخترم اینقدر شلوغ باشه .این کوچولوهای ناز برای خودشون دنیای متفاوتی دارن دختر من وقتی کشو کابینت ها  و تلکیزیون رو میریزه بیرون اوج خوشحالیشه خیلی کم با اسباب بازیاش بازی میکنه فقط هم با اونایی که ارزون خریدم به اونایی که گرون خریدم کاری نداری  دختر من کلا قانعه😃😃😃😃  

😍وزن شروع ۷۹ ،وزن فعلی ۷۴،هدف اول ۷۰ 😍💖

آرنیکا جون کاملا درکت میکنم دختر من قبل تولد یک سالگی راه نمیرفت و هر روز باید به موجی از پرسش ها جواب میدادم که چرا راه نمیره امیدوارم فامیل های تو آدم های فهمیده ای باشن ولی عزیزم من بعد آزمایش فهمیدم دخترم ویتامین دی بدنش کمه یه هفته بعد شروع ویتامین راه رفت شایدم دخترت یه مقدار تنبله .در مورد حرف زدن هم بگم دختر من وقتی چهار ماهش بود قشنگ مامان و بابا میگفت ولی الان واضح حرف نمیزنه ولی نامفهوم تا دلت بخواد حتی نمیذاره با تلفن حرف بزنیم گوشی رو میگیره و با یه ژست خاص میره اتاق خوابش و با زبون خودش با طرف حرف میزنه 

دختر من  یه ماه پیش ۸۶۰۰بود الان نمیدونم ولی اشتهاش بهتر شده دیشب شبر خشک سیمیلاک که برای وزن دهی هست خریدم صبح باید بدن ببینم میخوره یا نه 

بچه ها دو تا سوال دارم شب ها چند ساعت یک بار شیر میدین سودا اولش چهار ساعت بعد خواب شیر میخوره بعدش سه ساعت یک بار .و دوم اینکه شما به نی نی ها پستو نک میدین ؟دختر من موقع گریه و خواب میخوره 

سلام😊ارامش جان از ۴ماهگی دیگه نیاز نیست واسه شیر شب بیداربشن و الان تواین سن اصلا دیگه خوب نیست بیدار بشن و واسه دندوناشون ضرر داره و البته واسه اعصاب روان ماماناشون😅کمکم شیر شبشو قطع کن...به این صورت که قبل خواب مطمعن باش که سیره...حالا یاباشام یافرنی و شیر خشک؛البته پسر من شیر خودمو میخوره قبل خواب و وقتی جاشو عوض کردی و همه چیز واسه خواب محیا بود ابم بهش بده و بخوابونش و هربار که وسط شب بیدار شد سعی کن بهش شیر ندی زود!توکتاب مادرکافی نوشته بود وقتی نصفه شب بیدار میشن اولش چندثانیه صبر کنید شاید خواب دیدن یا باد معده هست یا گرمشونه...زود شیر ندین!اگه بیقراری ادامه پیدا کرد بزارش رو پات تکون بده تا بخابه

بعد از یکسالو یکماه تازه دکتر تشخیص داده پسرم رفلاکس پنهان داره😔😔😔چه شبهایی که تاصبح گریه میکرد و دردشو نمیفهمیدم...واینکه الرژی شدید داره😢سینش اسمی شده و خس خس و تنگی نفس داره