2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست

سلام  

خوبين مامانا؟  

چقدر طراحي جديد سايت رو دوس نداشتم!! يه خوبيايي داره اما ديگه حس و حال قديم و بارداري و روزاي سخت و شيرين اوايل مادر شدنمون مال اينجا نبوده اينگاري    

شما ضد حال نخوردين؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریحان جون بنظرمنم سایت افتضاح شده و اون صمیمیت سابق را دیگه نداره  البته با مشکلات زیادی ک داره بدتر هم شده گفتن مشکلات حل میشه ببینیم چه میکنن 

من ک از بعداز یک سالگی اوایل یکی در میون و حالا همیشه آب معمولی خودمون را میدم فکرنکنم مشکلی باشه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

خيلي ممنونم عزيزم پس منم شروع كنم   

راسياتش چشم ترس شدم به شدت، چند روز پيش اندازه يه قاشق چايي خوري انبه به دخترم دادم لب و دهنش پر از سفيدي مثل برفك شد!!! كلا با اينكه به خيال خودم خيلي حواس جمع مي كنم هر روز يه بلايي سر بچه ميارم    خواب شبم داغونه، اضافه وزن بارداريم همچنان همرامه، خسته ام   

ریحان جان چرا هنوز خواب شبت تنطیم نیست؟

من ک بمحض صداکردن بچه می می را در عالم خواب و بیدار میذارم دهنش و یجورایی نمیفهمم کی و چندبار می می میخوره چون کنار خودم خوابیده ک خیلی بدجوره و یوقت پیشش نباشم انگار بومیکنه و بیدار میشه دنبالم خلاصه فقط مشکلی ک داریم هنوز یه رابطه آرام و دلچسب و بدون استرس هنوز نداریم و بخارهمین خیلی دیرب دیر سراغ هم میریم 

راستی شماها هم هنوز کمی سردی نسبت ب هم ندارید ؟!من ک شدیدا حسش میکنم  و خیلی ناراحتم از این دوری حس میکنم مثل ادمهای مسن شدیم 

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

دوهفته ایی میشه پسرم را عصرب عصرمیبرم پارک و سرسره(حین پایین اومدن دستم بهش هست چون کله میشه) و تاب بازی میکنه خیلی خیلی ذوق میکنه و فکرکنم عادتش شده خلاصه یجورایی انرژیش تخلیه میشه و زودتربخواب میره

برای اضافه وزن ک البته خودم هم چندکیلو دارم  بهترین کار ک جواب میده

آروم آروم از مقدار برنجت درهروعده کم کن تا بعداز چندهفته ب ۷قاشق برسه  نان را هم کمترکن  کلا درهفته سعی کن برنج ۲تا۳ وعده باشه ک خیلی سخته و همچنین هرچیز شیرینی را درطول روز سعی کن طرفش نری یافقط بایه مزه کوچیک از شروسوسش خلاص بشی 

اینطوری آهسته آهسته معدت کوچیک میشه و دیگه کلا تمایلت ب غذا کم میشه چون جایی براش نداری

والبته روزانه حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه نرمش و ورزش درخانه هم عضلاتت را حفظ و زیبا میکنه و خیلی شادابت میکنه 

کاش منم بتونم دوباره حرفای خودم را شروع کنم و شاداب تربشم

سلام به مامانای مهربون 

چقدر اینجا خلوت شده ،کارینو جون منم دخترم رو هر روز میبرم پارک و خیلی تاب و سرسره دوست داره و اصلا سیر نمیشه هر روز بعد از ظهر با دخترم به همراه کالسکش دو ساعت میریم پارک .درمورد حرف زدنش هم دوره ای حرف میزنه و الان فقط بابا و جوجو میگهو عاشق حیواناته.قبل عید اشتهاش صفر بود ولی بهد تعطیلات که اسهال و استفراغ شد بردمش پیش یه دکتر جدید .داروهایی که تجویز کرد گفت هم برای مریضیش عالیه و هم برای اشتهاش .خداروشکر الان خوب غذا میخوره ولی اصرارش بر اینه که خودش غذاش رو بخوره ۸ تا هم دندون داره و کامل راه میره و اکثرا در حال دویدنه اصلا با اسباب بازی هاش بازی نمیکنه و فقط گیر میده به میز تلویزیون و کشو کابینت ها.با گل سر هم شدیدا مخالفه .یه چیز بامزه بگم هر روز صبح ها که باباش میخواد بره سرکار با چشم های پف دار بیدار میشه و اصرار داره که جوراب های باباش رو بپوشونه و همه تلاشش رو هم میکنه شما هم از نی نی هاتون بگین 

😍وزن شروع ۷۹ ،وزن فعلی ۷۴،هدف اول ۷۰ 😍💖

شما به بچه هاتون چه داروهایی میدین ؟من پودر آهن میدم (البته یه ماهه به خاطر یبوستش ندادم )ویتامین دی و مولتی ویتامین (که این سری خریدم دخترم خیلی خوب میخوره)شما به جز اینا چی میدین به نی نی هاتون

مامان هایی که به نی نی هاشون شیر خشک میدن چه مارکی میخرن نظرتون راجع به شیر خشک سیمیلاک یا اس ام آی یا پدیا شور چیه ؟تا حالا از این شیر های آماده اینفرنتی یا ...دادین 

آزی جون خواهر گلم تو چیکار میکنی با دو تا نی نی ما تو یکیش موندیم به خدا .خدا خودش بهت توان بده و انشالله دو تا نی نی ها هم آروم باشن تا زیاد اذیت نشی دختر من بیش از اندازه شبطونه و اصلا یه جا نمیشینه به سلامتی کی زایمان میکنی

سلام

بچه هاااااااااااااااااااااااااا چرا دیگه نیستین؟

بیاین از شیرینی بچه هاتون بگین 

الان بچه هامو بالای یکسالشون، راه میرن، حرف میزنن و از همه قشنگ تر حرفامونا متوجه میشن

بیاااااااین دیگه

حداقل بیاین یه پیام بزارین و برین خواهشا

منم چند روز پیش مشهد بودیم اونجا بعد از دوسال پریود شدم دوران خوش و راحتی تموم شد قصد دارم از دکترم وقت بگیرم یه مشورتی باهاش بکنم برا بچه دوم البته در حد مشورت عمرا شوهرم زیربارش بره

محیا همه چیز زندگیمون شده شیطون و لجبااااااااز

را میره، نه تا دندون داره همچنان فنچول و ریزه میزه است دیگه ترکونده شده 8 کیلو نیم

ولی قدش بد نیس رو صدک پنجاه

داروی ریفلاکسشو خودم قطع کردم تقریبا اکثر روزا خوبه

الان فقط سیدرال بهش میدم با زیتوکید

دلم براتون تنگ شده بود