2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست
سلام دوستای گلم سال نو مبارک باشه عزیزان انشالا سلا خوب و خوش و سلامتی داشته باشید همگی مشغول عید هستیدا خوش بگذره

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانای عزیزخسته نباشید عیدتون مبارک باشه ان شاالله سال خوبی درکنارخانواده هاتون داشته باشین آزی جون خدابهت قوت بده دوستان دخترم ۳ روزه تب و اسهال داره تبش باقطره ولباس کم پوشیدن کنترل شده ولی اسهالش نه هنوز ازظهردارم بهش شیرخشک آ ال ۱۱۰ میدم فعلا که تاثیر نداشته..۱۰ روز پیش واکسن زده ممکنه مال اونه آخه خیلی بی اشتها هم شده واز تب زیاد صورتش دونه های ریز زده پشتش هم از اسهال زیاد سوخته کلی هم وزن کم کرده شبنم جان واکسن پسرگلت مبارک
الهی شکر
سلام دوستای گلم سال نوتون مبااااااااااارک دلم براتون یه ذره شده بود زمستون خیلیییییی سسختی داشتم تقریبا میشه گفت از 15 آذر به این طرف بچم یکسره تب داشت وای که چقدر من اشک ریختم بیخیال وارد جزییات نمیشم خدا را شکر بخیر گذشت دختر من تو یکسالگی وزنش 7900 خیلی ریزه یعنی کلا که ریز بود این تب و سرماخوردگی طولانی مدت باعث شد که تو این بازه نه تنها وزن نگیره تازه وزنم کم کنه برا عید رفتم شهرستان وای که چقدر بهم گفتن چقدر بچت لاغر اعصابمو خورد کردن این مردم همیشه خدا یه حرفی باید بزنن نمیشه لال مونی بگیرن ازی جون شما چطوری نی نی تو راهیت چطوره؟ پسر یا دختر؟ من که با این همه سختی که تا الان کشیدم دارم روز شماری میکنم که که دوباره بتونم حامله بشم البته همش در حد ارزو چون بعید میدونم دیگه شوهرم زیر بارش بره واقعا محیا جز بچه هایی بود که تا الان خیلی سخت بزرگ شد یعنی تو اطرافیانم تا جایی که یاد دارم ندیدم امیدوارم بقیه هم خوب باشین و تنتون سالم بتونین خووووب برا بچه هاتون مادری کنین زیاد به فکرتونم ولی متاسفانه اصلا فرصت نمیکگنم بیام بهتون سر بزنم
شبنم جون نگران نباش مشکلی پیش نمیاد نهایت کمی تب داره چون راحت ترین واکسنه نی نی جون دونه های ریز هم یکی از عوارص واکسنه ک بعضی میزنن ولی نگرانی نداره بهداشت گفت نیاز ب دکتر بردن هم نداره السا جون چه جالب منم خیلی دلم یه نی نی دیگه میخواد بارداری بسیار بسیار سختی داشتم و همینطور الان کلی مشکلات ولی بازم میخوام منتظرم یکم بزرگتر بشه دوباره اقدام البته اطرافیان همه مخالفن پسری منم میشه گفت تمام پاییز تا الان دائم الآبریزش بوده و یه چند هفته خوبه دوباره سراز نو و همینطور الان دیگه کلافه شدم ولی همینه دیگه وای راستی پسرم کلی شیطنت هایی میکنه میخوای سرب بیابون بذاری مثل امروز صبح دبه دو کیلویی عسل را روی صندلی غذاش ب زور از دستم کشید و کامل وارونه کرد دیگه خودتون فکرکنید من چه حالی بودم هم غصه عسلهای طبیعی ک برام اورده بودن هم زندگیم ک همینطور بیشتر داشت ب سرو روش و صندلی و زمین میمالید و توش دست و پا میزد و ذوق میکرد خلاصه کلی بشور بشور داشتم هنوزم حس میکنم همه جام چسبناکه گاهی هم میره سر قوطی های روغن و زمین و خودشو روغنی میکنه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

به سلامتی ازی جونم قدمش خیر باشه ایشالا عزیزم جو ذو سر عالیه من خودم از مامان فندق یاد گرفتم ببین جو دو سر چرک فوری بخر بریزی تو قابلمه با یکم اب مثل فرنی روغن و نباتم بندار بزار یکم بجوشه مثل حلیم میشه هم خوشمزه است هم خیلیییییی پر خاصیت بچه ها محیا دیگه نه سوپ دوست داره نه فرنی و حریره فقط غذاهای ما اونم الا و بللا باید خودش بخوره چیکار کنم نگران مهدش هستم اونجا فقط سوپ و حریره به این گروه سنی میدن خیلی بد غذا شده یه مدت بعد از مریضیش عالی بود الان دوباره از اول سال قات زده بعضی وقتا نمیدونم با چی زنده است؟ برا صبحانه چیزی پیشنهاد ندارین واقعا درمانده شدم
محیای ما خیلی شیطون بابا .مامان. ممه. اب. به به. نا نای. پا. افتاد.رفت. نه.را میگه و تمام خواسته اشو قشنگ می فهمونه با زبون خودش و ایما و اشاره مثلا میگه بزارم روی تخت پتو بنداز روم ممه بهم بده برم دار بیا برو بغلم کن نا نای بزار اینا بده اونا بده یعنی کاملا میشه فهمید چی میخواد خیلی فعالیت داره اصلا اروم قرار نداره عاشق نقاشی کشیدن با کوچکترین صدای اهنگیم شروع میکنه به رقصیدن اگه بخواد بره بیرون پتوشو میاره میگه بنداز سرم بعد اشاره میکنه به در و میگه د د اگه هم به یه چیزی گیر بده اینقدر جیغ میزنه ادم به غلط کردن میوفته اگه هم یه چیزی بخواد بهش ندی به شدت حمله میکنه گاز میگیره نمیدونم با این گار گرفتنش چیکار کنم از سرش بیفته چقدر پرحرفی کردم