2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا هزاران هزار بار بهش گفتم. از بس که از من حقیقت شنیده اگه یه دروغ بزرگ هم بهش بگم باورش نمیشه. توی خانواده من و خودش به دروغگویی شهره شده. هم خودش و هم مادرش خیلی دروغگو هستند
نمی دونم مامانی جون چی بگم چون خانواده شوهر منم خیلی دروغگو هستن تو چشمات نگاه می کنن و بهت دروغ می گن
ولی من با خودش روز خواستگاری (چون از قبل می شناختمشون )اتمام حجت کردم که من از دروغ متنفرم اونم ترک کردگلم زود تصمیم نگیر چون فکر کنم نی نی هم داری برو پیش یه مشاور ببین چی می گه یه راهکار بهت نشون می ده ناراحت نشو ولی دروغ هم یه نوع بیماریه
❤❤❤❤
من که این خانواده رو نمی شناختم توی دوران عقدمون خیلی دروغ می گفت بعد به مرور زمان یکی یکی دروغاش دراومد مشکلم رو با پدرم در میون گذاشتم گفت باهاش زندگی کن آدمش کن. به هر حال اونم پدر و می ترسید ازش جدا بشم. به خدا توی خانواده خودمون اصلا هیچکس درغ نمیگه حتی اگه سرش بالای دار بره.
عزیزم خانواده همسرمنم زیاد دروغ میگن .حتی یه بار با دروغ گویی نزدیک بود زندگی منو از هم بپاشن.وتا آبروریزی من پیش رفتن.شوهرم هم گاهی دروغ میگه.اما من دیگه واسم عادی شده.اولها بهش گیر میدادم میگفت زیاد سیم جیم میکنی قاطی میکنم ولی بعد که رهاش کردم دیدم بازم میگه.ولی خوبیش اینه که گاهی هم مراعاتمو میکنه