2777
2789
عنوان

نمی دونم چرا دیگه دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 15099 بازدید | 29 پست
خودمم نمیدونم چرا؟
آخه خیلی خوبه ولی الان یه حرفایی ازش شنیدم واسه همین جهاز و این چیزا که دارم ازش متنفر میشم

با اینکه حرفای بدی ام نزده اما چون من ازش انتظار نداشتم واسم خیلی بد بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تینا یکی از دوستهای منم 1 هفته به عروسیش گفت گور بابای دهن گشاد مردم و پولی که اون واسه عروسی داده اعصاب و آینده ی خودم مهمتره و همه چیز رو ریخت بهم . البته رفت پیش مشاور و یک بزرگتر زبون بفهم و از اونا خواست با پدر مادرش صحبت کنن و توجیهشون کنن که الان این عقد بهم بخوره بهتره تا فردا یه دختر افسرده و داغون احیانا با 1 بچه برگرده پیشتون و شما هم عذاب وجدان این اجبار رو بگیرین
الانم هر کی تو فامیل حرف میزنه باباو خواهراش مثل کوه پشتشن اونم راحت داره به زندگی و پیشرفت و کیس های دیگه فکر میکنه
@2bare_man
منم شوهرم اول زیاد دوست نداشتم ولی الان خیلی دوستش دارم اگر چه الان یه سری مشکلات با هم داریم و گاهی فکر جدا شدن به سرم می زنه ولی بازم ویژگی های خوبش رو کنار خصوصیات بدش قرار می دم
شوهرم قبل از ازدواج با من با دختر داییش نامزد بود دختر دایی زد همه چیز رو بهم زد موقع ازدواج من وشوشو به شوشو زنگ زد تو رو خدا برگرد من اشتباه کردم
تینا جان به نظر من تا ازدواج نکردی تصمیم درستو بگیر و به فکر حرف مردم هم نباش حتما برو پیشه یه مشاور کاری نکن که بعدا تاسف بخوری که کاش تو دوران عقدت تموم کرده بودی الان تموم شه خیلی بهتره تا بعد از عروسی مجبور باشی زندگی کنی با کسی که اصلا دوستش نداری
اللـــهم عجل لولـــیک الفـــرج و العــــــافیه و النـــــــصر
ایدا جون شوهر منم تقریبا همینجوریه .مردا اکثرا اینطورند . من بر عکس پر حرفم. منم بعضی اوقات این فکرا میاد سراغم ولی چه میشه کرد شوشوی من از اول کم حرف بود ولی فقط تو خونه جای دیگه باشه بهتره. ولی از اول بود و چیزی نیست که الان باشه و من سعی میکنم خودمو وفق بدم ولی بعضی اوقات فاز و نول قاطی میکنم و اونوقت دعوامون میشه.
سلام آیدا جان شوهر منم دقیقا خصوصیات اخلاقی شوهر تو رو داشت ولی من تصمیم گرفتم روش کار کنم یعنی 2 سال بهترین لحظاتم رو خراب کردم تا اونجوری که میخوام زندگی کنیم مثل 2 تا دوست و واقعا جواب داد حالا زمین تا آسمون با اون موقع فرق کرده و کلی حواسش به من احساسم هست البته بگم رو خودمم کار کردم و رفتارایی رو که اون دوست نداشت از بین بردم
نا امید نشو عزیزم باهاش حرف بزن تا هر وقت که جواب بده اصلا خسته نشو
منم نمیدونم چرا دیگه دوستش ندارم ؟ یعنی از اولشم عاشقش نبودم امیدوار بودم کم کم علاقه بیشتر بشه اما ...

من الان صیغه هستم و در شروف عقدم اون آدم خوبیه و منو دوست داره اما من هیچ حسی بهش ندارم وقتی باهام معاشقه می‌کنه متنفرم و بیشتر از چند ثانیه نمیتونم اجازه بدم اما اون مرد خوبیه منم اولش فکر می کردم که علاقه کم کم به وجود میاد اما الان بعد از گذشت یک ماه از صیغه حسی بهش ندارم منظورم از نظر جنسی هست و نمیتونم اصلا باهاش همراهی کنم و تا آخر هفته هم باید به خانواده جواب بدم من واقعا سردرگمم😔😔😔😔

2810