2777
2789
عنوان

نمی دونم چرا دیگه دوسش ندارم

15099 بازدید | 29 پست
شوهرم خیلی خیلی خوبه،مهربون،کمک کار و همراه،خوش اخلاق ،تحصیلکرده،و مسئول و هزار تا خصوصیت مثبت دیگه اما نمی دونم تازگی ها چرا دوستش ندارم،احساس می کنم باهام صمیمی و مثل یه دوست رفتار نمی کنه،هر وقت می خوام باهاش حرف بزنم و درد دل کنیم و گپ بزنیم اصلا توجه کامل نداره و بیشتر به دخترمون توجه می کنه.حس می کنم فقط وقتی که می خوایم رابطه داشته باشیم بهم کامل توجه می کنه.نمی دونم شایدم دارم اشتباه می کنم.چی کار کنم این رفتارش روی اعصابمه.انگار دارم با دیوار حرف می زنم وقتی هم میگم چرا گوش نمی دی میگه این حرفا بی ارزشه و مثلا به من چه که فلان همکارت چی گفته.حالا چی کار کنم به نظرتون.
آیدا جون شوهر منم خیلی خوبه اما همین جوریه باور کن ما مسافرت هم که میریم خیلی با هم حرف نمیزنیم یه بار یکی از دوستامون بهمون گفت با هم قهرید گفتم نه آجه اونا 24 ساعت با هم حرف میزنن منم مثل تو ام
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تینا جون تو باید اینو به خودش یا مشاور بگی شاید لازم باشه عروسیتو عقب بندازی
اینجوری بری تو زندگی زناشویی چند ماه دیگه احساس می کنی فقط برای شستن و رفتن و سیر کردن و ارضای اون عروسی کردی و اون وقت زندگیت جهنم می شه

آیدا جون منم چند وقت پیش این حس رو داشتم ولی عادت به خودخوری ندارم ،بعد از کمی کج خلقی خیلی راحت بهش گفتم من ازدواج نکردم که فقط وقتی تو بهم نیاز داری محبت و توجه ببینم و چند وقت این احساس زن و شوهر بودن صرف اذیتم می کنه - می خوام مثل قبل باهم رفیق و هم درد و سنگ صبور هم باشیم ولی تو رو نمیدی همش یا خسته ای یا مشغول سرگرمیهای خودت . الان احساس می کنم شوهرم چند وقتیه از خواب بیدار شده بیشتر حواسش به تاثیر حرفا و رفتاراش هست
@2bare_man
آخه عزیزم الان که دیگه نمیشه اونا کارتاشونم دادن مهموناشونا دعوت کردن
هرچی بهش میگم دوست ندارم خودش رو میزنه به اون راه و قربون صدقه میره یا اگه دیگه خیلی گیر بدم میگه اینقدر اعصابم و خرد نکن و میذاره میره یا بحث رو عوض میکنه
به رابطه ای که توش هستی فکر کن
الان که برین زیر یه سقف و احساست همین بمونه واقعا چه لذتی می خوای ببری ؟
عزیزم تصمیم درست الان شادی آینده رو میاره...نگران هیچ حرف و حدیثی هم نباش.. با بزرگترهات مشورت کن
2810