2777
2789
عنوان

مامانای بیدار..کیا گوجولوهاشونو مهد میزارن..

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مینو اخلاق پسر منم همینجوره ..آروم و کم رو ..ولی جدیدا خیلی اذیت مکنه مثلا میگه خواهرش همه جا باید باهاش باشه حتی خواهرش میره مد گریه میکنه که نره بمونه پیشش
《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
ولی ازالان زوده،بزارحداقل۳سالش بشه.بعدم که شماشاغل نیستین چه کاریه صبح زودیچه روببرین مهد.مهدشایدچیزی یادبگیره اماانقدبچه هازیادن که دخترت شلوغترمیشه،ولی درکل میخوای چیزی هم یادبگیره بزاربزرگتربشه یسال
سلام خداجون من میدونم که هرکاری میکنی به صلاحمونه امامابندههات کم طاقتیم.میدونم حکمتی بودتوآسمونی شدنه امیررضام،مراقب امیررضام باش وصبرنبودش وبرام بفرست.خداجونم میدونستم بزرگی کریمی رحیمی،بخشنده ای،یامولای من شکرت شکرت که نزاشتی باداغ امیرم بسوزم من میدونستم دویاره امیرموبهم برمیگردونی،شکرت یارب شکرت یاالهی شکرت،من تواین دنیادیگه نه پدری نه مادری مونده واسم خودت شدی همکسم پشتوپناهم.باش خداباش ،شکرت که باردیگه بمن نی نی دادی شکرت که بازم خنده وشادی توخونه ام آوردی شکرت که نزاشتی دل شوهرمودخترم سنگین بمونه خداجون حالاکه دادیش بهم نگهدارش باش حافظش باش تاآخر۹ماهم تابسلامتی بغلش کنم وبوش گنم امیررضامو. شکرت خداشکرت الحمدلله یارب العالمین.دوستت دارم خداجون.
شما که خانه داری نیازی نیست صبح زود بچه را بیدار کنی حتی میتونی بعد از ظهر یا ساعت هایی که کلاس خاصی دارن ببری در طول روز یه ساعت تا دوساعت خوبه بچه های الان مهد براشون خوبه چون اجتماعی تر میشن
هوایِ زمین آلوده شده نظرت چیست به مریخ سفر کنیم ؟ من مشتریِ #تُ باشم تو ماهِ #من
به نظر منم کلاسهای خاص مثل موسیقی، رقص، شنا، رنگ بازی، آب بازی، بازیهای حرکتی، بازی های آوازی و غیره بره خیلی بهتره (خیلی از کلوپهای بچه ها و مهدها این کلاسها رو دارن) مهد ساعتی نبر. من چون سر کار میرم از 6 ماهگی بردم الان یکی مدرسه می ره یکی هم دو سال و نیمه است. مشکلی هم تداشتن.