سلام مامانا می خواستم بدونم مگه پیش دبستانی هم سنجش داره ؟ چه سوالاتی می پرسن دقیقا؟ من پسرم ۱تا ۳۰ یاددادم ولی، مادردوست بچم، می گف شمارش معکوس هم باید یاد بدیم چون تو سنجش می پرسن ،درسته ؟ من پسرم قاطی می کنه آخه بچه اولمه پسرم من تجربه این چیزا رو ندارم مرسی ک راهنمایی می کنید منو 🌻🌷⚘️🌹🌼🪴🏵💮🌸
بلده بکشه ولی یه روز تمرین نکنم یادش میره اگر قراره خودمون یاد بدیم پس چرا میرن مدرسه یا پیش؟
برای اینکه مدام تکرار بشه و ب خوبی یاد بگیره
پیش هم بیشتر تمرین شعر و سرود هست که اکثرا دخترا بیشتر همکاری دارن تا پسر ها
و کاردستی
رباتیک
گل بازی یا سفالگری
آموزش نقاشی با حروف الفبا
آداب معاشرت آشنایی با شغل های مختلف و خیلی چیزهای دیگه
curiousسابقم. 3. 1. 98 عضو سایت شدم ودر تاریخ 18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم. دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم مرگ بر عوضی. اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا خیرت بده راهنمایی میکنی حتما اینکارارو انجام میدم
فدات عزیزم
curiousسابقم. 3. 1. 98 عضو سایت شدم ودر تاریخ 18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم. دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم مرگ بر عوضی. اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
ولی وقت کمه 4 ماه دیگه باید بره پیش دبستانب نمیدونم. جقدر میتونم. کار کنم باهاش😭😭😭
اروم باش روزی یک ساعت کار کنی هم کافیه
کتاب بگیر برای مشاغل یا تو گوشی بهش نشون بده اینجا نانوایی چه جوری گندم درست میشه تا چه جوری پخت میشه هفتی یه شغل یاد بگیر و درآخر مرتب تکرار بشه تا ملکه ذهنش بشه