2777
2789
پسر من جمله هی پنج کلمه ای میگه ولی کامل هنوز حرف نمیزنه چی کار کنم قشنگ ب حرف بیاد؟ شما میزارید تی ...

دیگه هر بچه یه جوریه عزیزم ،اره کارتون نگاه میکنه دخترم خیلی دوست داره 

🌼بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه 🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم ۲سال پنج ماهشه و حرف نمیزنه جمله نمیگه 

چند تا کلمه میگه؟ چرا پسرا انقدر تنبلن پسر من دو سالو هشت ماهشه خودمو خفه کردم انقدر کتاب میخونم حرف میزنم 

دو تا دیگه همسن پسرم پسر بچه تو فامیل داریم یکیش ک اصلا هیچی نمیگه اون یکیم در حد ۵۰ تا کلمه 

پسر من دایره لغتش عالیه اسم همه چیو میدونه فعلارو خوب بلد نیست هر چی میگم زود یاد میگیره سر فعلا گیج میزنه 

پسر من جمله هی پنج کلمه ای میگه ولی کامل هنوز حرف نمیزنه چی کار کنم قشنگ ب حرف بیاد؟ شما میزارید تی ...

همین کارتونا خیلی تاثیر داره عزیزم بعضی بچه ها یهو به زبون میان سخت نگیرید بهش شعر براش زیاد بخونید کتاب قصه اینا

همین کارتونا خیلی تاثیر داره عزیزم بعضی بچه ها یهو به زبون میان سخت نگیرید بهش شعر براش زیاد بخونید ...

شعر میخونم واسش لی لی حوضک و تاب تاب عباسی میخونه یه توپ دارمو عمو زنجبیربافو یکسری جاهاش حفظه تا ۱۵ میشماره اسم همه چیو میدونه ولی فعلارو خوب بلد نیست 

شعر میخونم واسش لی لی حوضک و تاب تاب عباسی میخونه یه توپ دارمو عمو زنجبیربافو یکسری جاهاش حفظه تا ۱۵ ...

خوب دیگه عزیزم بلده پس فعلارو که اشکال نداره چقد سخت میگیرید

خوب دیگه عزیزم بلده پس فعلارو که اشکال نداره چقد سخت میگیرید

نمیدونم والا میترسم

مثلا شیر بخواد میگه مامان شیر میخوام ولی نخواد میگه شیر نه نمیگه نمیخوام یا میگه مامان دست بشور نمیگه دستمو بشور 

کلا کم حرف میزنه اشکالو یادش دادم فوری یاد گرفت رنگارو همشو میگه ب انگلیسی رنگو اعدادو چند تارو میگه کلا همه چیش خوبه ولی فعل گفتنش دقم داده

چند تا کلمه میگه؟ چرا پسرا انقدر تنبلن پسر من دو سالو هشت ماهشه خودمو خفه کردم انقدر کتاب میخونم حرف ...

نهایتا بیست تا . آره والا از لحاظ هوشی عالیه همه چی میفهمه سر کوچه بابام اینا . پارک . سوپرمارکتی ک همیشه میریم و خیلی جاهای دیگه بلده و نزدیکش ردبشیم نریم جیغ و داد و گریه راه میندازه فقط حرف زدنش کلافه مون کرده . 

نهایتا بیست تا . آره والا از لحاظ هوشی عالیه همه چی میفهمه سر کوچه بابام اینا . پارک . سوپرمارکتی ک ...

عزمزم اگر تی وی زیاد میبینه قطع کن 

کتاب داستان خیلی تاثیر داره من با کلی کلمه با کتابو فلش کارت یادش دادم رنگا اشکالو با کار دستی یادش دادم دایره لغاتش ک بره بالا جمله میگه 

شعرای سادرو دائم واسش بخون مثلا من از کوچیکیش همیشه لی لی حوضکو تاب تاب، عمو زنجیر باف، یه توپ دارم قلقلیه میخوندم تازه جدیدا حفظ کرده دستو پاشکسته میخونه

از پله ها بالا پایین نیره تشویقش کن بشماره عددو بگه 

امگا۳ هم عالیه 

پسر منم خیلی باهوشه مسیرارو میشناسه مثلا یک سالونیم می‌رسیدیم سر کوچمون جیغ می‌زد ک نریم خونه جدیدا از سر کوچه میگم تو منو ببر خونه قشنگ مسیرو درست میره