من دوره هام همیشه منظم هست اصلا تابحال برام همچین اتفاقی نیوفتاده بود یه زایمان طبیعی سال97داشتم و یه سقط عمدی سال99این ماه اقدام به بارداری کردم و روزای 6*8*10*14*16سیکلم اقدام برای بارداری داشتم دوره های سیکلمم همیشه 28یا29روزه اس شروع پریود قبلیمم 11اردیبهشت بوده ولی من درست یه هفته بعد اقدام که دیروز31اردیبهشت بوده افتادم به لکه بینی حالت خون ابه اما امروز خونریزی دارم علتش چیه چیکار کنم؟ هیچ دارویی هم استفاده نمیکنم کسایی که لانه گزینی رو تجربه کردین خونریزی هم داشتین؟
به نظرت دلیلش چیه اگه باردار باشم نسبت به دوتا بارداری قبلیم واقعا بارداری عجیبی داشتم اخه مشکل اینه هیچ علائمی هم جز افت فشار درد خیلی کم زیر شکم با ناف ندارم یه کوچولو هم حالت تهوع سینه درد اصلا ندارم حتی یه ذره
سلام عزیزم والا امروزم بی بی زدم همونجوریه بعد چهار پنج روز تاخیر فردا میرم ازمایش
اره آزمایش بده
به زودی یک عدد تیکر اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍 بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد نمیدونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
به نظرت دلیلش چیه اگه باردار باشم نسبت به دوتا بارداری قبلیم واقعا بارداری عجیبی داشتم اخه مشکل اینه ...
عزیزم همه بارداری ها یکسان نیس
حالا آزمایش بده شاید باردار باشی یا نباشی
به زودی یک عدد تیکر اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍 بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد نمیدونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
سلام عزیزم والا امروزم بی بی زدم همونجوریه بعد چهار پنج روز تاخیر فردا میرم ازمایش
ولی خب تو بارداری روز ب روز باید بی بی پرنگ تر شه
سلام عزیزم چندروز پیش از دادم منغی بود با اینکه پتج روز از وقتم گذشته بود هنوزم پری نشدم فکر کنم همون دوسه روز لکه بینی و خونریزی پریودم بوده ولی خیلی جالب بود چون کم بود تعداد روزشم زیاد نبود هشت روز زودتر از وقتمم بود و هفت روز بعد نزدیکیم برای اولین بار اینطوری شده بود
سلام عزیزم چندروز پیش از دادم منغی بود با اینکه پتج روز از وقتم گذشته بود هنوزم پری نشدم فکر کنم همو ...
اها
شاید جون توی اقدامی اینحور شده
تو اقدام سیکل بهم میریزه
منم ی ماهی قبل از این ک حامله بشم همین اتفاق افتاد برام
ممنونم گلم حتما عزیرم هنوز قطعی نیس بهم گفته احتمالا دختر ی هفته دیگ باید برم سونو بچ ...
چه خوب ،ببخشید من میخوام بچه اولم دختر باشه، میشه بگین چیکار کنم ؟ چند نفر پرسیدم میگن از کیت استفاده کنم ولی بلد نیستم . گیج شدم، یکی میگه وقتی دو خط پر رنگ شد اقدام کنم یکی میگه وقتی خط کمرنگه اقدام کنم .میخوام این ماه اقدام کنم از کست استفاده کنم
سلام عزیزم ببخشید شما ماه دوم اقدام باردار شدید ؟ لک لانه گزینی چند روز بعد از اقدام میاد ؟ واسه همه ...
اره گلم
نه برای همه لک لانه کربنی نمیاد
برای من ی هفته تا ده روز قبل موعد پریود اومد
سلام عزیزم ببخشید شما ماه دوم اقدام باردار شدید ؟ لک لانه گزینی چند روز بعد از اقدام میاد ؟ واسه همه ...
عزیزم درخواست دوستیت رو ی بار دیگ ارسال کن
اره گلم نه برای همه لک لانه کربنی نمیاد برای من ی هفته تا ده روز قبل موعد پریود اومد
ببخشید من میخوام بچه اولم دختر باشه، میشه بگین چیکار کنم ؟ چند نفر پرسیدم میگن از کیت استفاده کنم ولی بلد نیستم . گیج شدم، یکی میگه وقتی دو خط پر رنگ شد اقدام کنم یکی میگه وقتی خط کمرنگه اقدام کنم .میخوام این ماه اقدام کنم از کست استفاده کنم
ببخشید من میخوام بچه اولم دختر باشه، میشه بگین چیکار کنم ؟ چند نفر پرسیدم میگن از کیت استفاده کنم ول ...
من بخدا زیاد تو جریان نیستم
ولی شنیدم قبلش میگن واژن رو با سرکه بشمرید یا تو جوش شیرین بشینید
دخول عمیق نباشه سطحی باشه
اون کیت هم از قبل تخمک گذاری رابطه داشته باشمبگن قبل تخمک کذاری دختر میشه