2777
2789
عنوان

اگه آقای شهاب حسینی رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 36013 بازدید | 299 پست
سلام عزیزم والله من خودم ذوق کردم دیدمشون درسته ذوقم رو نشون ندادم ولی دیگه بیراه هم نمیگم که مگه ...

ای جانم نووووش جان 😃😃

والا مگه میشه ذوق نکرد😄

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

ببینمش میگم واااااااای لنتی تو چرا انقد خوبیییییییییییییی

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اپرا جونم 

اکه پروف خودتی تو این زاویه شبیه لادن مستوفی

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
ببینمش میگم واااااااای لنتی تو چرا انقد خوبیییییییییییییی

حتی اگه موهاش کم پشت شده باشه

؟

😃

وقتی نمیخندن یه مرد عادی هستن

وقتی میخندن یهو لامپ جذابیت روشن میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حتی اگه موهاش کم پشت شده باشه ؟ 😃 وقتی نمیخندن یه مرد عادی هستن  وقتی میخندن یهو لامپ جذاب ...

میدونی عاااااشق شخصیتشم خیلییی خوبه خیلییی 

یکی شهاب حسینی و یکی نوید محمدزاده هردو بینظیرن واقعا

میدونی عاااااشق شخصیتشم خیلییی خوبه خیلییی  یکی شهاب حسینی و یکی نوید محمدزاده هردو بینظیرن ...

وای اقای محمدزاده بدتیپ ترین و خوش خلق ترین و مهربان ترین هستن

ایشون همون فردی هستن که میشه بهشون گفت ا چه خوش تیپ شدی 

الانم موهاشون زرد عقدیه 😃

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اپرا جونم  اکه پروف خودتی تو این زاویه شبیه لادن مستوفی

بله خودمم

مرسی گل 

خدایااااااااا

زان قاصره در برابر یه عده!

حرف بزنم میان میریزن سرم که اکانت دوم فلانی هستی و طرفدارشی و...

سکوت کنیم فکر میکنن کاملا حق با خودشونه

من واقعا درک نمیکنم چی باعث شده ما انقدر نسبت به همدیگه بی مهر شدیم؟!؟

چرا فقط دنبال فرصت هستیم که همدیگه رو ضربه فنی کنیم،مچ گیری کنیم و طرف رو به شکل حریف وسط رینگ میبینیم که وظیفمونه پشتش رو به خاک بمالیم!

بابا یه نظر بدین رد شین برهههههه

حالا همه از سلبریتی ها بیزار شدن!

اونایی هم که وسط خیابون میریزن‌ سر سلبریتی ها منم،همشون منمممممم😖

وای اقای محمدزاده بدتیپ ترین و خوش خلق ترین و مهربان ترین هستن ایشون همون فردی هستن که میشه بهشون گ ...

وااااای نوید محمدزاده رو هم از نزدیک دیدی؟ 

اخلاقش چطوره ؟ 

خوش برخورده؟ 

من عاشقشممممم

سلام. فکر کنم شما دقیقا متوجه شدید حسم چیه.  کسی که دوستش داشتم و دیگه نمیتونم دوستش داشته باش ...

آقای صحت یه مدتی دفتر کارشون نزدیک محل کارم بود

واقعا آدم قابل احترام و با اطلاعاتی هستند

می دونم جلسه شما برگزار شد اما تجربه من از این برخوردها نشون داده که هرچقدر اون فرد برای کار دیگری با شما قرار داشته باشه از اینکه در مورد اون مساله ای که بخاطرش مشهور هست بپرسید ( البته با توجه به موقعیت خیلی محافظه کارانه) نه تنها بدش نمیاد که استقبال هم می کنه و در جلسات کاری که خیلی مرتبط با تخصص اون فرد نیست به تلطیف فضا کمک می کنه. چون اون فرد خیلی به این جلسات ( حداقل در کار ما) و مذاکرات اینقدر جدی خارج از حیطه اصلی شغل خودش عادت نداره و معذب میشه. پس برای کنترل فضا هر از گاهی یه شوخی یا کنایه کوچیک با تم کاری ایشون نیاز هست.

حالا این وسط شخصیت اون فرد و میزان پایبندی به اصول و قواعد هم خیلی مهمه

2810