2777
2789
عنوان

اگه آقای شهاب حسینی رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 36013 بازدید | 299 پست

رفتارم مثل بقیه ی افرادی که می بینم هست؛ محترمانه و معقول. کلا دنبال عکس گرفتن و امضا از کسی نیستم. برامم مهم نیست. ولی خب چون از بازیش و شخصیتش خوشم میاد؛ احتمالا خیلی برام جالب باشه که چجوری برخورد میکنه و حرف میزنه و..‌.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
کلا توی محل کار اصلا حرفه ای نیست ادم امضا بخواد یا عکس بگیره توی محل کار اونها باید احساس امنیت کن ...

خیلی کلاسیک یعنی چجوریه؟ مثلا خشک و جدی بود؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگر با هر شخص مهمی قرار داشتم یه سلام و احوال پرسی رسمی و اداری یه خوش بش ساده ( نه خصوصی ) و میپرداختم به مسئله کاری که جلسه برای اون تشکیل شده . در نهایت در پایان جلسه یا تایم تنفس اگر  سوال مورد علاقه ام در حیطه شغلیش رو میپرسیدم مثلا کار جدید چی دارین یا مثلا بازی تو فلان فیلم رو خوشم اومد  

سلام جان دل

هیچی نمی گفتم و اصلا به روم نمیاوردم که ایشون سلبریتی هستن

یه زمانی محبوب ترین آکتورم بود هنوزم بازیشون از نظرم عالیه ولی رفتارهایی که ازشون سر زد به شدت از چشمم انداختشون

یه آدم نون به نرخ روز خور کم ارزش

سلام دوباره

اون جواب قبلی رو با توجه به عنوان و پست اولتون گذاشتم

الان که کل تاپیک خوندم نظرم باز همونه

البته نه به خاطر تو سر مال زدن به قول خودت

بلکه برای توضیحاتی که دادم

اما خب اگه یه قرار کاری بود و همچنان همین احساس خودمو داشتم(یعنی مت به جای شما بودم) با روی باز ولی همچنان رسمی بدون اشاره به شرایطشون برخورد می کردم طوری که هم ادب و شان شرکت و کارمو رعایت کرده باشم هم به طور ضمنی متوجه بشه که محبوب نیست برام

البته شاید حس شما بهش با حس من متفاوت باشه

مثلا من اگه سروش صحت رو ببینم میرم جلو باهاش درباره برنامه هاش و کتاب باز و اینا حرف می زنم چون سلبریتی ارزشمندیه به نظرم 

سلام دوباره اون جواب قبلی رو با توجه به عنوان و پست اولتون گذاشتم الان که کل تاپیک خوندم نظرم باز ...

سلام. فکر کنم شما دقیقا متوجه شدید حسم چیه. 

کسی که دوستش داشتم و دیگه نمیتونم دوستش داشته باشم ولی همچنان معروفه.

منم عاشق مصاحبت با اقای صحت هستم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خیلی کلاسیک یعنی چجوریه؟ مثلا خشک و جدی بود؟

نه خیلی مودب خیلی تیپ عادی مردانه. خیلی در حد کفایت صحبت کن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من اگر با هر شخص مهمی قرار داشتم یه سلام و احوال پرسی رسمی و اداری یه خوش بش ساده ( نه خصوصی ) و میپ ...

سلام خیلی ممنونم

سلام. فکر کنم شما دقیقا متوجه شدید حسم چیه.  کسی که دوستش داشتم و دیگه نمیتونم دوستش داشته باش ...

دقیقا همینو خواستم بگم

خوشحالم که منظورمو تونستم برسونم

وگرنه اگه مثلا ده سال پیش بود هر طور شده باهاش صحبت می کردم و بهش می گفتم که چقدر از بازیاش لذت می برم

دقیقا همینو خواستم بگم خوشحالم که منظورمو تونستم برسونم وگرنه اگه مثلا ده سال پیش بود هر طور شده ب ...

دقیقا

شهابدحسینی کسی نیست که به هیجان بیفتم ببینمش خیلی برام عادیه ولی هست کسی که اگه ببینم شاید از ذوق گریه کنم مشهوره ومحبوب قلبها

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
شهابدحسینی کسی نیست که به هیجان بیفتم ببینمش خیلی برام عادیه ولی هست کسی که اگه ببینم شاید از ذوق گر ...

سومراستاره طرف کسی نیست؟😐

هیچ کس را در زندگی مقصر نمیدانم... از خوبان خاطره و از بدان تجربه میگیرم...بدترین ها عبرت میشوند و بهترین ها دوست...❤   حرف اشتباهی است که میگویند (با هر کس مثل خودش رفتار کرد) که اگر چنین بود: از منیت و شخصیت هیچ کس چیزی باقی نمیماند💛                                                   
سومراستاره طرف کسی نیست؟😐

برا من مهم نیست ادمیه که توشغلش موفقه

وخط فکریمون خیلی از هم دوره ودرکش نمیکنم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من یه عکس باهاش میگرفتم  تازه بهش میگفتم میشه منو سفارش کنی بازیگر بشم

ای جونم

2810