2777
2789
عنوان

اگه آقای شهاب حسینی رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 36013 بازدید | 299 پست
ایشون کاربر اوپراس؟ 

بله عزیزم

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. اسمش سید احمد مصطفوی 😭💔 است. باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اوپرا جان میشه درخواستم را قبول کنید؟

اوپرا جان

میشه یه پیام در خصوصی به من بدید؟

ممنون میشم

خودم گزینه اش را پیدا نکردم که پیام بدم بهتون

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. اسمش سید احمد مصطفوی 😭💔 است. باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚
اوپرا جان میشه یه پیام در خصوصی به من بدید؟ ممنون میشم خودم گزینه اش را پیدا نکردم که پیام بدم به ...

سلام 

هر کاری میکنم اسمتون رو توی مخاطب ها نمیاره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خییلی خوشحال میشم و باهاشون عکس میگیرم😊 کلی هم پیش خواهرم کلاس میزارم چون عتشق شهاب حسینیه😂

ما نمیتونیم عکس بگیریم باهاشون

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

شهاب حسینی بازیگر مورد علاقه‌ام هست و از سریال پلیس جوان تا شهرزاد همه سریال‌ها و سینمایی‌هاش رو با علاقه دنبال کردم

ولی درکل من هیچ وقت زیاد با آدم‌‌های شناخته شده در جامعه خارج از اون بحثی که داریم صحبت نمی‌کنم

شهاب حسینی رو ندیدم اما خیلی از سلبریتی‌های دیگه رو به واسطه شغلم ، محل زندگی و...دیدم اما هرگز نه عکس گرفتم نه امضا و نه در مورد کارشون نظر ندادم و مثل بقیه محترمانه باهاشون برخورد کردم

مثلاً من همیشه از مشتری‌های عادیم میخوام اجازه بدن از قبل و بعد پروژه عکس بگیریم ولی از افراد شناخته شده هرگز این رو نخواستم و حتی توی پیجم یا پیش مشتری‌های دیگه عنوان نکردم که برای فلانی هم کار کردم

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

شهاب حسینی بازیگر مورد علاقه‌ام هست و از سریال پلیس جوان تا شهرزاد همه سریال‌ها و سینمایی‌هاش رو با ...

دمت گرم. همین خیلی خوبه

کارت سخت شد😂 محض مزاح😍😘

اره باید قایمکی عکس بگیرم

دمت گرم. همین خیلی خوبه

نمیدونم چرا احساس می‌کنم با عکس گرفتن و امضا گرفتن یا سوال پرسیدن در مورد کارشون طرف مقابل حس بدی بهش دست میده

البته یکبار پایان سریال دل رو از یکی از عواملش پرسیدم چون خیلی طولانی بود و منم کنجکاو شده بودم😅بعد هم از پرسشم خجالت کشیدم ولی دیر بود😅

ولی الان از دوستانی که گفتن محل نمیذاریم و اهمیت نمیدیم خیلی تعجب کردم چون بارها دیدم توی خیابون ملت ریختن سر یه سلبریتی که یک دهم شهاب حسینی مطرح نیست😅 پس اونا چه کسانی بودن؟😅

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

نمیدونم چرا احساس می‌کنم با عکس گرفتن و امضا گرفتن یا سوال پرسیدن در مورد کارشون طرف مقابل حس بدی به ...

کلا توی محل کار اصلا حرفه ای نیست ادم امضا بخواد یا عکس بگیره

توی محل کار اونها باید احساس امنیت کنن و این برند شرکت رو خراب رو میکنه که کسی عین توی جامعه رفتار کنه

یه دستههم خب اشنان و پس گردنی هم به طرف میزنن

ولی مثلا منی که  کمتر باهاشون مخاطب جدی میشم گاهی برام سوال میشه ایا اشاره به فیلماش کنم یا هیچی نگم

با بعضی ها میشه خیلی خیلی راحت بود درحدی که بگیم وای امروز چقدر خوش تیپ شدید

ولی اقای حسینی خیلی کلاسیکه

خلاصه منکه که رفتم و لیست مدارک رو دادم و تحویل گرفتم و صحبتامون رو کردیم ولی کامنتها برای منم جذاب بود

2810