2777
2789
عنوان

اصفهانی ها دکتر زهره بصیرت میشناسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 37 پست
ن نگران نباش چون میگم ک من یکم ترشح سبز داشتم شاید گفته خدای نکرده زایمان زودرس نکنم  ب شما قر ...

بله گلم هفته ی قبل میداد اکتی‌ناتال را الان‌نه نداده دیگه

ببین مایعات خیلی بخور تا زودتر عفونتت بره 

قرص داد برای ترشحت؟

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)
بله گلم هفته ی قبل میداد اکتی‌ناتال را الان‌نه نداده دیگه ببین مایعات خیلی بخور تا زودتر عفونتت بره ...

بله سفکسیم داده 

ولی این عفونت خیلی وقته هست قبلا پماد مترونیدازول میزدم اصن انگار ن انگار 

حالا ک سفکسیم داده ۱۰ تا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله سفکسیم داده  ولی این عفونت خیلی وقته هست قبلا پماد مترونیدازول میزدم اصن انگار ن انگار&nbs ...

منم چند روز ترشح زرد داشتم البته بی بو و خارش بهم سفکسیم داد

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)
[QUOTE=291872893]خودمم میترسم میگم دانشجو نریزن سرم یا به قول یکی دوستام یهو دکتره نیاد دکتر شیف بیا ...

سلام عزیزم همه چیز به خودت بستگی داره یکی میره خصوصی راضی نیست یکی میره دولتی میگه خوبه 

من خودم زهرای مرضیه زایمان کردم راضی بودم 

دکتر ام هر کی که باشه وقتی درد هاتو کشیدی دم زایمان میاد حتما ماما همراه بگیر 

غرضی ام از وقتی باسازی شده رسیدگیشون هم بهتر از قبل شده انتخاب با خودته گلم جاری من رفت بیمارستان خانواده درد زایمانش از توی خونه شروع شده بود و در حالی که دیگه دم زایمان بود بهش سوزن از کمر زدن که مثلا زایمان بی درد داشته باشه بعد معاینه کردن دیدن بچه داره دنیا میاد دیگه دارو بهش تزریق نکردن ولی حالا بخاطر همون سوزن که تو کمرش زدن خیلی کمر درد های بدی داره 

اگه این پیام و میبینی خداروشکر کن واسه چشای خوشگلت🥰🌱
سلام عزیزم همه چیز به خودت بستگی داره یکی میره خصوصی راضی نیست یکی میره دولتی میگه خوبه من خودم زهرا ...

سلام منم2بار زهرای مرضیه زایمان کردم و واقعا راضی بودم 

دکتر هم خیلی مهمه من دکترم برا زایمان دوم واقعا دکتر خوبی بود خدا خیرش بده خیلی رسیدگی میکرد و پیگیر حالم بود اولی هم خوب بود ولی دومی عالی بود 

آخه اکثر اطرافیانم که رفتن دولتی داغون شدن

مثلاً جاریم 2روز دولتی بستری بود هرچی آمپول فشار میزدن فایده نداشت بعد دوروز بچه داشت خفه میشد که بردنش سزارین اونجا هم باز آمپول بی حسی زدن الان کمرش داغونه تازه بخیه هاش عفونت کرد تبش رفت بالا یه وضعی اصلا

خالم دولتی بود جفتش جا مونده بود دوباره رفت در آورد  

دختر عمم دولتی طبیعی بود بخیش کردن شیفت بعد دوباره اومدن گفتن این بخیه ها خوب نیست کشیدن از نو بدون بی حسی بخیه کردن خیلی از این موردا هست برا همین من خیلی از دولتی ترسیدم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
سلام منم2بار زهرای مرضیه زایمان کردم و واقعا راضی بودم دکتر هم خیلی مهمه من دکترم برا زایمان دوم واق ...

اهان چه چیزایی دیدی تو زایمان آرامش خیلی مهمه با این اتفاقایی که شما تعریف کردی ذهنیتت نسبت به دولتی خراب شده اگه استرس به آدم وارد بشه واقعا همه چی خراب میشه

اگه این پیام و میبینی خداروشکر کن واسه چشای خوشگلت🥰🌱
اهان چه چیزایی دیدی تو زایمان آرامش خیلی مهمه با این اتفاقایی که شما تعریف کردی ذهنیتت نسبت به دولتی ...

اره واقعا خیلی ترسیدم جوری که حتی برای یه سرما خوردگی ساده هم به دولتی اطمینان زیادی ندارم 😂😂 

شایدم شانس من بوده و اطرافیانم ولی واقعا دیگه نمیتونم اعتماد کنم به بیمارستان دولتی حتی اگه همه بگن خوبه چون با چشم خودم دیدم که اطرافیانم چطوری شدن و چه بلایی سرشون اومده

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

عزیزم اصلا اصلا اصلا غرضی نرو کشتارگاهه بقران من خاله ی شوهرم رفت اونجا می‌گفت جونمو ب لبم رسوندن دور از جونت برو همون مهرگان پول فدای سر خودت و نی نی سلامتی مهم تره دختر خوب