2777
2789
عنوان

سوره یاسین میخونم 💚بیاید.

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 204 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم‌گلم 🌹 انشاءاله ک خودت هم  حاجت روا بشی اینقدر مهربونی ب نیت دیگران میخونی ❤❤❤

خیلی لطف کردین خدا خیرتون بده الهی غم نبینی مهربون😍😍😍

چه قشنگ شد تاپیک با این آیه ها و عکستون😍😍به خدا ذوق کردی مرسی😘😘

دلتون شاد حاجتتون روا

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

خیلی ممنونم استاتر عزیز خیر ببینید 

انشالله حاجت روا بشین و خدا گره از کارتون باز کنه ❤️

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

@قدرتمندترینم۲      

.

برای دوستمم دعا کن لطفا منم براتون ده تا صلوات میفرستم استاتر عزیز 🌸

زنده باشید 💟

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
التماس دعا قشنگم ♥️ @maraljin     @گیلدخت_۷۵     @دلبراماوحشی   &n ...

چشم حتما می خونم روزتون مبارک❤❤❤

مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد  🌱🌱🌱   با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم  انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):

@نورجون_۷۸‍ 

@گلپری88      

شما هم بیاین عزیز های من

مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد  🌱🌱🌱   با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم  انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):

مرسی قشنگم روز تو هم مبارك♥️

عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد.         چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه می‌نوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس می‌پذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻‍♀️
خدا خیرت بده از ته دلم از خدا میخام  خدای خوبم ی بنده ای داری ک اینهمه بفکر بنده هات هست ، قسم ...

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢چقدر به من لطف داری مهربونم الهی آمین خدا کنه امشب خدا حاجتت همه و منو بده به خصوص شما😍😍😍😍😍😍😍چه دعای کردی قشنگم کلی چشم ام اینجوری شد😍😍😍😍😍😍😍همچنین خودت مهربون

چه خوب که اومدین تو تاپیکم مهربون😘😘😘❤❤❤

استارتر برامون سوره یاسین میخونه 😍

عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد.         چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه می‌نوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس می‌پذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻‍♀️

اسمم ساحل هست تزوخدا دعاکن مشکلم حل بشه فردا دادگاه داریم گیر یه ادمایی عوصی افتادیم منو شوهرم تروخدااااا دعاکنین همهدچی حل بشه ازجونم میترسم تروخدااااا بقیه هم پیاممو دیدن ازته دلشون دعام کنن گرفتارم ازتون خواهش میکنم

ممنون گلم 🙏❤️ برات زیارت عاشورا میخونم 😘

خواهش میکنم 😘😍

خیلی لطف میکنی الهی حاجت روا بشی🙏❤😘😍

استارتر برامون سوره یاسین میخونه 😍

عه واقعا چه خوب

2810