2777
2789
عنوان

بیاید برا تون دعا کنم سر سجاده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 37 پست

نیلوفر

چه خوب همه بهتون میگن دلتون پاکه

من الان شنیدم یک نفر بهم گفته من دلم سیاهه

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لطفا برای دخترم نفس دعا کن رفلاکسش بهتر شه داره اذیت میشه

حاجت روا شی 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

برا امضام  دعا کن

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

مهربون جان 

میشه واسه من دعا کنی که بتونم آرزومو بدست بیارم و پدر و مادرم رو خوشحال کنم 

واسم از خدا بخواه که دستمو بگیره نذاره دیگه ازش جدا شم :) 

منم واست دعا میکنم به آرزوهات برسی🌱☁️

Stay away . There's nothing new here.Coincé amoureux de la plage de Marseille.INTJ..
 امید وارم هرچی که میخوای خدا بهت بده  هیچ وقت دلت نکشته

ممنون عزیزم💖🌹

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
 ایشالا هیچ وقت دشمنت شکستت رو نبینه 

فدی مهربونیت حاجت روا بشی عزیزم

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯