2777
2789
عنوان

بیاید برا تون دعا کنم سر سجاده ام

122 بازدید | 37 پست

دلم شکسته میگن دعای دل شکسته میگیره 🙂💔

سر سجاده ام 

دعا هام برا بقیه میگیره خیلی وقتها همه بهم میگن دلت پاکه 🙃

برا خودمه که نمیگیره 😪

اسمتون بگید براتون دعا می‌کنم 💜✨

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با نام کاربریم برام دعا کن ❤️❤️❤️

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🍭

زهرام دعا کن این ماه مامان بشم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

برامنم دعا کن❤️

حیدربابا دونیا یالان دونیادی‌...                                                                                                                                             فلــک گَــل ثابیــت ایلــــه هانسی گونوم خوش گِئشدی 

دعا کن به ارزوهام برسم🙂💫 الهی به همه چیز برسی❤️

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....

برای خودم خانوادم و دوستم شدیدا التماس دعا ❤️❤️❤️

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🍭