2777
2789
عنوان

مدرکتون چیه آیا از درس خواندن راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 45 پست
خب چرا تو دانشگاه هم همین رشته رو نمیخونی ؟  توی دنیای امروز تو بی سواد حساب میشی با مدرک دیپل ...

خب من رشتم انسانیه دوست داشتم برم رشته فنی ولی همین انسانی هم خوبه ولی بعداً میخام برم آموزشگاه های فنی یه مدرک مهارت بگیرم شاید دانشگاه هم رفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین ولی باید تو درس خرخون باشی که من سالی ۲ساعت هم کتاب نمیخونم😂😂فقط برای مدرکم

الان کار کن... 

دیپلمم بگیر دیگ مهم نیست... اگه صافکار و رنگار بشی الان دیگ اربابی شده دستگاه اومده اوستا کار میشی تا چندسال دیگ دستگاه میخری و شاگرد میگیری پول رو پول میزاری.... 

قطعا صافکاری و مکانیکی جز شغل های پر در امد هست. 

امیدوارم موفق بشی

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
خوبه. حتما دیپلم رو بگیر. ولی کاش یا می رفتید هنرستان رشته ای که برای مکانیکی مناسب باشه رو بخونید ...

والا میخاستم همین کارو کنم دیگه رشتمو زدم بعدش مدرک رشته مکانیک زیاد مهم نیست اگر هم بخای میتونی بری مرکز های فنی چن سال دوره ببینی بهت مدرک بدن

خب من رشتم انسانیه دوست داشتم برم رشته فنی ولی همین انسانی هم خوبه ولی بعداً میخام برم آموزشگاه های ...

خب خودم انسانی ام بنظرم واسه پسرا ک درس خیلی دوست ندارن فنی خیلی بهتره تغییر رشته راحت میتونی بدی البته اگر خانوادت مشکل نداشته باشن 

بقول بابام ک همیشه حرفاش حقه برو دنبال کار به یه ثباتی که رسیدی اگه خواستی درستم در جهت ارتقا شغلیت  ادامه میدی ولی اگه فقط درس بخونی زمان با ارزشتو برای کسب تجربه توی کار از دست میدی اون وقته ک میبینی هیچی برای آینده تو دستات نداری😒

والا میخاستم همین کارو کنم دیگه رشتمو زدم بعدش مدرک رشته مکانیک زیاد مهم نیست اگر هم بخای میتونی بری ...

عه!

چه خوب.

به نظرم خوبه که درموردش کلی اطلاعات کسب می کنید که مثلا می تونید بیرون هم دوره ببینید و.....

امیدوارم‌موفق باشید و به خواسته تون برسید.

2810