2777
2789
عنوان

مدرکتون چیه آیا از درس خواندن راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فوق لیسانس دارم 

شاغلم به شدت راصی ام

چون دستم تو جیب خودمه و مستقلم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

عالیه شک نکن. 

من دیپلم ریاضی هستم اما 7سال تو تره بار حسابدارم و فوق لیسانس حسابداری و من بهش میگم چیکار کنه چون تجربه کارم بیشتر و بلدتر هستم... الان یا باید پزشک و وکیل باشی یا کار و حرفه بلد باشی 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

تو،درس خوندن،پول نیست 

ولی خیلط چیزای مهم تر از پوله که تو،دانشگاه،هست 

بالاخره میری با ادمای زیادی اشنا میشی 

فرض کن یه رفیقت میره بانک تو بانک اشنا پیدا میکنی این خودش ثروته دیگ😂

یا ایده به ذهنت میریه 

هرچی باشه تو رشتت همه هم رشته ای هات هستن باعث میشه تو،محیط باشی ذهنت خلاق شه تو اون حوزه چون معلوماتت میره بالا 

غیر مستقیم خیلی تاثیر داره دانشگاه کلا تو ساخت شخصیت و ذهن و همه جی

عالیه شک نکن.  من دیپلم ریاضی هستم اما 7سال تو تره بار حسابدارم و فوق لیسانس حسابداری و من بهش ...

افرین ولی باید تو درس خرخون باشی که من سالی ۲ساعت هم کتاب نمیخونم😂😂فقط برای مدرکم

کارت چیه  مگه کار من بده؟ خیلیا هم هستن درس خواندن راضی نیستن

من معلمم 

نگفتم کار شما بده عزیزم 

هر کس یه علاقه ای داره

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

خوبه.

حتما دیپلم رو بگیر.

ولی کاش یا می رفتید هنرستان رشته ای که برای مکانیکی مناسب باشه رو بخونید یا می رفتید ریاضی فیزیک که بعدش مهندسی مکانیک بخونید.

اینطوری رسته ای رو می خونید که متناسب با کار تون باشه.

2810