2777
2789
عنوان

مکانیکی یا کارمندی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 58 پست
واااااااااااا الان مکانیک درآمدش از کارمند خیلی بیشتره ولی ۱۰ سال دیگه فکر نکنم شغل مکانیکی وجود دا ...

🤣تو ایراااان حتمااااا 

اگه به هوش مصنوعی باش معلم و پزشک نمیخواد

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موتور عالیه صموعرم جلو بندی هس اما مکانیک و صافکاری عاییع 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
واااااااااااا الان مکانیک درآمدش از کارمند خیلی بیشتره ولی ۱۰ سال دیگه فکر نکنم شغل مکانیکی وجود دا ...

😂😂اون موقع فوقش بزنی یک کار دیگه ولی ایران تا ۵۰سال دیگه همینه😂

بره هنرستان رسته مکانیک خودرو

اینجوری هم دیپلم میگیزه

هم مرتبط با شغلی که دوست داره تحصیلات داره

کنارش،کار مکانیکی هم همزمان یاد بگیره

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

درستو بخون ودرکنارش یه حرفه یاد بگیر کارمندی هم فرق می‌کنه من خودم همسرم کارمند بانکه حقوقشون بالاس شرکت نفت پتروشیمی اینا حقوقشون بالاس ساعت کاری کمتر و راحت تر مکانیکی ازشب تا صبح درگیرن

درستو بخون ودرکنارش یه حرفه یاد بگیر کارمندی هم فرق می‌کنه من خودم همسرم کارمند بانکه حقوقشون بالاس ...

میدونم درس خوبه 

ولی برای کسی که علاقه خواندن داشته باشه نه من که علاقه به خوندن ندارم 

برو ببین کی زن مکانیک بی سواد میشه

کی زن مکانیک تحصیل کرده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
درآمد شوهرت چقدره حداقل سود خالص بعد جلوبندی و تعمیر موتور رو باهم یاد بگیری عالیع

من شوهرم چند بار ورشکست شده الآنم درصدی کار می‌کنه اما همکارانش عالیه 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
2810