2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
سلام....

آرامش جان دنبال کی یا چی میگردی عزیزم؟

سومیسو جان بلده بشمره البته به 29 یا 39 میرسه بعدش میشه 2و 10 و 30و 10....خخخخ

نوشتن و از رو نوشتن رو بلد نیست... البته یکسری مطالب جالب پیدا کردم بصورت بازی باهاش کار میکنم...

نمیدونم چرا از سنجش بردنش دلشوره گرفتم بخصوص از تست هوش!!! نکنه خنگ باشه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنیا جون همین که با مفهوم شمردن آشناست خیلی خوبه.از سنجش هم نگران نباش.خدانکنه خنگ باشه.منم پارسال برای سنجش پسرم خیلی نگران بودم.خودش رفت و قبول هم شد.تازه شرایط پسرم هم که قبلا گفتم.حتما سنجش رو به خوبی انجام میده.پسرمنم قبل از کلاس اول اعدادرو تا30درست میگفت.نگران نباش سال دیگر انشاالله این موقع با سواد شده.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
ممنون سومیسو جان جوابمو میدی... خیلی دل گرم شدم....

ولی یه سوال مسخره نکنیا.... برای کلاس اول لوازم التحریر چی باید تهیه کنم؟؟ چندتا دفتر ؟ نقاشی؟ مداد رنگی چندتایی؟؟ پاستل مداد شمعی؟؟؟....

ببخشیدا.
خواهش میکنم شنیا جون.

پسرم5تا دفتر برای مشقش استفاده کرد.3تا صد برگ و 2تا هم 60برگ.دفتر مشق و ریاضیشون یکی بود.یک دفتر نقاشی هم داشت.مداد رنگی هم زیاد استفاده میشه.من برای پسرم 36رنگه گرفتم.رنگهاش کامله و براش خوب بود.چون ریاضی هم الگو داره و رنگ آمیزی زیاد دارند.مداد شمعی استفاده نکردند.
معلم پسرم گفته بود که یک دفتر شطرنجی هم برای الگوهای ریاضی بگیریم.مداد مشکی و قرمز هم که زیاد استفاده میشه.به خصوص اگر مثل پسر من عاشق تراشیدن باشه!!!!
ذوق و شوق خریدن لوازم تحریر هم خیلی قشنگه.یاد پارسال خودم افتادم شنیا جون......انشاالله پسرامون برن دانشگاه و بیاییم اینجا به هم بگیم.
ممنون سومیسو جان ولی فکر کنم بهتر باشه از الان نخرم چون ممکنه مدرسه اینا جور دیگه ای بگن... البته مداد و مداد رنگی و ... رو میخرم فقط دفتراشو نمیگیرم...

کیف هم باید یه چیز محکم بگیرم خیلی کتاب میبرن میارن....
خواهش میکنم شنیاجون.بله بهتره بذاری بعد از اینکه معلمش گفت بگیری.انشاالله دانشگاه رفتنش.در مورد کیف هم همونطور که گفتی باید کیف محکمی باشه.پسرمن که به جز روزی که ورزش داشتند،باید تمام کتاباشون رو میبردند.

کیمیا جون اتفاقا پسرم با دفترهای سیمی راحتتر بود.ولی بودن بعضی از دوستاش که با دفتر سیمی مشکل داشتند.
سلام به همگی

به نظرتون برای بچه کلاس اولی ، کتابهای گاج بهتره یا کانون فرهنگی /

کلاً از این دسته کتابها استفاده کردین ؟ کدومشون کارایی بیشتری دارن ؟

فروش ویژه لباس و زیورآلات اورجینال هندی برای دیدن همه ی کارها از پیج 
سلام.....

این کتابها خیلی خوبه برای تابستان بچه ها...

http://www.tizhoushan.ir/showgroup.aspx?id=65

من فعلا بازی هوش اول ابتدایی و بازی هوش پیش دبستان رو گرفتم ضمنا پسرم میره کلاس اول.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=463763&PageNumber=9
سلام خوشحالم که با این تاپیک آشنا شدم لطفا به مامان های کلاس اولی تاپیک بالا هم سر بزنید به انرژی و تجربیات شما مامانای کلاس اولی احتیاج داریم
مرسی
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
سلام یه شنیا فعال.
تاپیک جالبیه.
حورا تا 1000 رو تقریبا با کمک میتونه بگه. الان هم یاد گرفته که مثلا 100 دو تا عدد جلوشه و 1000 سه تا عدد. با توجه به این موضوع میتونه عددها رو بخونه.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
سلام...

باریکلا به حورا خانم.... عزیزم چجوری یاد گرفته تو پیش یا خودتون باهاش کار کردین؟؟؟

نحوه کارکردتون هم بگید ممنون میشم....

از کلاس چرتکه هم بگو رفتش چجوریه و چیه؟؟ منم میگم راستی کجا اسمشو نوشتی؟؟؟
2810