2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
سلام نقاشی پسر من اولش تعریفی نداشت اما تازگی ها از روی مدل خیلی خوب نقاشی می کنه............... دوستم که معلم نقاشیه میگه تا حدود 9 سالگی برای پسربچه ها طبیعیه!!!!!!!!!!!!!!!!!! درست میشه البته نیاز به آموزشم داره..... موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من پیش دبستانیه و هر حرف یا نشانه ای رو یادش میدن بهش سر مشق میدم البته اگه نیاز باشه دستشو میگیرم و باهاش مینویسم تابستان هم لوح باهاش کار میکنم.....

ولی درباره پسر کلاس اولی.... خوب یسری کتابهای خوشنویسی هست که باید با مداد روشو بکشه.... طریقه یادادن خطه خیلی خوبه.... البته دیگه پایان کلاس اول میتونه کلاس خط هم بره... بنظر منکه خیلی لازمه....
سلام ملی جان
تا حد بسیار زیادی طبیعیییییییییییییه باز هم تاکید می کنم طبیعیه، در عین حال دقت کن ببین تناسب بین سایز حروف را رعایت می کن؟ اول مشقش با خط های چهارم و پنجم از حیث زیبایی فرقی داره؟ این بد خط نویسی همراه با جا انداختن حروف و کلماته؟ اگه با کمی تمرین دستخطش تغییر نکرد و جواب سوال های بالا مثبت بود بد نیست تو یکی از این مراکز اختلال یادگیری یه تست ازش بگیری! اگر جواب تستش هم مثبت بود با یه سرس تمرینات مشکلشو برطرف میکنن.
موفق باشی
سلام
من تازه با این تاپیک اشنا شدم و ازتون یه سوال داشتم دختر من 4سال و نیمه هست از 3سالگی مهد زبان میره تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم الان دو سه ماهی میشه که نوشتن و خوندن و شروع کردن ، اصلا حوصله نوشتن نداره حروف رو تشخیص میده ولی صدا ها رو نه . انگار اصلا a،e یا o رو نمیشنوه هر چی میگم فقط نگام میکنه من تا حالا همچین مشکلی باهاش نداشتم تو صحبت کردن از بقیه باهوشتره ولی دیکته افتضاحه . البته یکبار روانشناس دیدش و گفت در مرز بیش فعالیه مطالب این تاپیک رو که می خوندم تو صفحات اول مامی مریم از یکسری علائم نوشته بود مثل جویدن ناخن و لب و یا ببالا بودن بیش از حد یکی از حسها . دختر من به بو بیش از حد حساسه بو رو زودتر از بقیه متوجه میشه به سرعت میگه بوی چی میاد در عوض نسبت به درد تحمل بسیار بسیار بالایی داره انگار اصلا متوجه نمیشه
شماها تجربه خاصی دارید یا دکتر خوبی برای چک کردن این مساله پیشنهاد میدید ممنون
سلام
چند صفحه اول تاپیک رو خوندم.مشکلات پسرم خیلی مشابه مشکلاتبود که صفحات اول مطرح شده بود.
پسرم الان کلاس اوله.از نظر یادگیری هیچ مشکلی نداره ولی برای نوشتن خیلی من رو اذیت میکنه.یا نمی نویسه ویا خیلی نامرتب مینویسه.با معلمشون که حرف زدم گفت اکثر بچه ها آخرای سال که تقریبا تمام حروف رو یاد گرفتن همش میخوان تند بنویسن و تقلید بزرگترها رو بکنن واسه همین بدخط میشن.ولی جالبیش اینجاست که پسر من از آذر ماه فکر کرده که میتونه تند بنویسه.
از فعالیت های اجتماعیش راضی نیستم.خیلی دیر با بچه ها صمیمی میشه و اگه این وسط یه شخص سوم پیدا بشه معمولا زود خودش رو کنار میکشه.
توی خونه فوق العاده فعال و پر جنبو جوشه واصلا اصلا نمیتونه یه جا بشینه حتی موقع مشق نوشتن دایم وول میخوره.واسه همین من شکم رفت به بیش فعالی ولی پیش مشاور که بردمش گفت بچه ی بیش فعال تو محیط بیرون از خونه هم آروم و قرار نداره.در حالی که پسر من بیرون از خونه خیلی آروم و ساکته.
در مورد حواسش هم حس بویای خیلی قوی داره.مثلا بوی سوختن غذا رو قبل از همه تشخیص میده.
حافظه تصویریش هم فوق العاده ست.مثلا مسافرتی رو که 2 سال پیش رفته بودیم اصفهان وقتی دوباره همون جای قبلی رفتیم دقیقا یادش بود چه اتفاقایی اون موقع افتاده.
ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنید بدونم پسرم مشکل عدم یکپارچگی حسی رو داره یا نه.
راستی تو علایم عدم یکپارچگی حسی علا مت زیر رو دیدم که پسر من هم خیلی اینجوریه:

دوری از لباسهای با بافتهای زبر و خشن، حس های بویایی و بینایی با تحریک بالا. و اگر حساسیت بعبارتی دریافت درون داد حسی پایین و زیر دامنه طبیعی باشد . موجب بی تفاوتی فرد در مقابل عامل تحریک شده ، که این خود خطراتی را برای کودک به دنبال دارد. مثل نزدیک شدن و لمس کردن اجسام داغ و سوزاننده ، خود آزاری و آسیب رساندن به خود ، اعمالی مثل پرت کردن خود از بلندی ، برخوردهای شدید با اشیاء و ... که همگی ناشی از عدم آگاهی و حسی وی به درد یا وضعیت بدنی خویش می باشد

آشفتگی زود هنگام در مقابل تحریکات وارده.مثلا اگه خواهرش اذیتش کنه سریع داد میکشه.
واینکه کاری که نمیشه صورت بگیره خیلی روش سماجت میکنه
سلام ملی جون نگران نباش
اکثر بچه ها تو نوشتن اینجوری میشن .پسر منم تازگیا خطش عوض شده ریز تر مینویسه مثلا خوش خط میخواد باشه
تو نوشتن .تشویقش کن .پسر من تا از مدرسه میاد تکالیفش رو انجام میده .خدا رو شکر دیکتش خوبه .ولی یکم تو ریاضی مشکل داشت که شکر خدا بهتر شده .به نظر من بچه ها فقط به تشویق احتیاج دارن برا پیشرفتشون
اینکه میگی پرت کردن از بلندی شاید بخاطر این کارتونها و فیلمهای مزخرف باشه....

چند سال پیش من پشت صحنه این قیلمها رو به پسرم نشون دادم اینکه گریم میکنن و انگار سوختن اینکه همو نمیزنن ولی آخ میگن و ناله میکنن حتی باهم بازی هم کردیم که مثلا من میزنمت تو صورتتو برگردون و گریه الکی کن!!!:)))

و با رنگ انگشتی رنگ کبودی رو بدنش انداختم... بهش گفتم اگه همدیگرو بکشن که پلیس میاد میبرتشون زندان کسی حق نداره تفنگ واقعی داشته باشه... و اینکه کارتون نقاشیه برای همین همه حیوونا حرف میزنن و لباس میپوشن رو پا راه میرن...

زبونش سر خواهرش درازه... خدایی خودمونم همینطور بودیم ببین رفتارش با غریبه چجوریه خواهر و برادر که کتک خورشون ملسه..خخخخخخخخخ

خود آزاری یعنی چی؟؟ مثلا چیکار میکنه میره دست میزنه مثلا به بخاری میسوزه دوباره اینکارو میکنه؟؟؟؟
ممنون دوستان که پاسخ دادین.
نه به بخاری که دست نمی زنه.ولی مثلا بارها با چاقو دستش رو بریده ولی بازهم چاقو برمیداره تا میوه پوست بکنه.یا قوری چای رو برمیداره.یا مثلا خیلی دوست داره یه چیزی رو نزدیک آتیش ببره ببینه چی میشه.
نمیدونم شاید هم همه ی اینا از سر کنجکاوی باشه و این که میخواد خودش رو نشون بده و بگه من هم میتونم کارهای سخت انجام بدم!!
مریلا جون از نظر درسی هیچ مشکلی نداره حتی با چندتا از دوستا و همسالانش مقایسه ش کردم خیلی راحت تر و روانتر از اونا میخونه.تو ریاضی هم شکر خدا خوبه.
شنیا جون به هیچ وجه غریبه ها رو نمی زنه.فقط با خواهرش اینجوریه به قول شما خواهر و برادر کتک خورش ملسه.ههههههههههههه
تا جایی که میتونستم از کوچکیش نذاشتم کارتونی که مناسب سنش نیست ببینه.نه اون موقع که اسپایدرمن مد بود نه حالا که بن تن مد شده.
نمیدونم شاید هم حوصله ی من خیلی کمه و واسه همین هی میگردم دنبال یه چیزی که مشکل رو بندازم گردن اون...
سلام دوستان ، در مورد مشکل نوشتن پسرتان، تا جایی که میدونم از اونجایی که پسر خودم هم همین مشکل را داره چیز مهمی نیست از بی حوصلگی وصبر کم هستش تعدادی شطرنج را به من پیشنهاد دادند وتعدادی کاراته ولی من به شخصه کاراته را انتخاب کردم وهمین حالا هم داره میره کلاس کاراته چون هم تمرکز وصبر را بالا میبره هم انرژی مازاد را تخلیه میکنه امیدوارم برای شما هم ثمر بخش باشد.
2810