2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
آره عزیزم شنا خیلی خوبه ولی با گرفتن مربی خصوصی نیز کمی خطرناک است به خصوص پسر بچه ها که اجازه ندارند استخر بانوان همراه مادرشان بروند و پدر ها هم کمتر فرصت بردن بچه به استخر را دارن. تمیز نبودن آب استخر، سرمای زمستان و مشکل سینوسی بعضی از بچه مزید بر علت . اگر تمام شرایط را بسنجیم کاراته بهتر است
نه ..... اصلا سو تفاهم نشه.....

خواهرشوشوم معلمه ابتداییه دخترونه هست... دخترشم پیش فعال بود و کمی مشکلات داشت اون گفته بود بهترین درمان اینه....

روزی 4 ساعت بچه تو استخر بود همونجا ناهار میخورد و مشق مینوشت....الان 12 سالشه خوب شده

درباره تمیز بودن استخر که باید تحقیق کرد دیگه رعایت بهداشت تو این مملکت کلا معضله!

من برای پسرم مربی خصوصی گرفتم خیلی اتفاقا حواسشون جمعه و بچه رو کنترل میکنن. حتی جزو وظایف مربی تنظیم دوش آب هم هست!
البته پسر من تابستان میرفت بخوام بره بازم تابستان میزارم بره... سینوس یه طرف نمیتونه خوب خودشو بپوشونه فقط یه باد کافیه بخوره خدای نکرده دردسر بشه...

من از تاثیری که شنا روی پسرم داشت خیلی خیلی راضی هستم البته خدارو شکر پسرم پیش فعالی نداره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان در مورد پسرم به یه کشف بزرگ رسیدم. در طب سنتی ارتباط بسیار پیچیده ای بین مزاج افراد و خلق و خوی اون ها وجود داره! بچه هایی که مثل فرزندان ما هستند دچار غلبه مزاج صفرا در بدنشون و خصوصا سرشون هستند، این مطلبی بود که یکی از متخصصین طب سنتی بهم گفت و شکر خدا تو این دو هفته ای که درمان سنتی رو شروع کردم، به نحو بحت آوری همه چیز بهتر شده!!!!!!!!!!!! حدف و یا به حداقل رسوندن شیرینی جات و رنگ های مصنوعی، خوردن آبلیموی تازه محلول در آب چند بار در روز خصوصا قبل و بهذ از کارهای فکری، چایی مرکب از 7 تا عناب، 1 ق مربا خوری خاکشیر، 1 قاشق مربا خوری بارهنک و 1 قاشق هم عسل در نیم لیوان آب( البته باید همش صاف بشه) و البته روزی یک نخود کندر که با عرق کاسنی می خوره، معجزه کرده
در ضمن حساسیت ها و نیز تیزی قوه بویایی اش هم تا حدودی تعدیل شده.
تذکر بسیار مهم: پیش هر شیادی به اسم طب سنتی نریدها
سلام ....

مامان علی جون کندر رو چجوری و چقدر بهش میدی؟؟
من یه مطلبی خوندم در رابطه با کندر که مادران باردار میخورن که چقدر خطرناکه و باعث پیش فعالی میشه!!
اولین بار بود همچین چیزی خونده بودم همه تعریف میکنن ولی این مطلب خیلی متفاوت بود و تاکید داشت چون دوز داروها مشخص هست ولی کندر دوزش اندازه گیری نشده باید مشخص شود اول چه میزان وارد بدن شدن مشکلی ایجاد نمیکنه!
والا خیلی ترسیدم البته خدارو شکر من تو بارداری 5 یا6 بار بیشتر نخوردم...
البته دقیقا یادمه دختر عمه ام ( از من بزرگتره و زود بچدار شد) مرتب میخورد پسرش اوتیسم داره!!!!! که تو سن 2/5 سالگی تشخیص دادن!

ولی مطلبت خیلی مفید بود منم یه مرکز طب سنتی میشناسم البته برای پای پسرم اونجا رفتم دکترای ارتوپد تشخیص ندادن با اون همه عکس رادیولژی ولی اونجا بدون نگاه کردن عکس فقط با دست زدن به پای پسرم گفت گرفتگی عضله از 3 نقطه داره که با ماساژ آزاد کرد همون موقع!
خیلی اطلاع رسانی خوبی کردی عزیزم... ممنون.
سلام به همه دوستان.....

من تهرانم مرکز طب سنتی هم میشناسم تهرانه....

اگه بازم آدرس خواستی و میتونی بیایی تهران بگو براتون بزارم.... این مرکز فوق العاده س
سلام و عیدتون یه مدت مشغول اسباب کشی و کاراری عید بودم سرم شلوغ بود.
کندر در مناطق خشک به علت طبیعت خشک و خیلی گرمش اصلا توصیه نمی شه و بلکه توصیه میشه که استفاده نشه مگه در مداقع اظطراری و به دستور پزشک!
میزان کندر برای پسرم کمی بزگتر از یه عدسه که باید با یک فنجان عرق کاسنی خورده بشه
در ضمن انجمن تحقیقات حجامت به نطرم واقعا قابل شهرستان ها هم از مشاوره خودشون کمک بکیرید.
سلام به همه دوستای گلم.....

نبینم تاپیک فعال نباشه:)))

به روزای آخر سال تحصیلی نزدیک میشیم... برای تابستان بچه های گلتون چه برنامه های آموزشی در نظر گرفتید؟؟

سلام.....

دوست عزیزم که برای من ایمیل زدی و سوال کردی... من شدیدا با یاهو مشکل پیدا کردم جوابتو دادم ولی برای من فیدبکی نداد که بفهمم بدستت رسید یا نه!!!...

عزیزم سولاتتو اینجا مطرح کن مطمئن باش من و همه دوستان تجربیاتمونو صادقانه بهم میگیم....

من درست متوجه نشدم شما الان تبلیغ کردی؟؟ یا خودت از اینها استفاده کردی به دیگران توصیه میکنی؟؟؟؟

اگه استفاده کردی و مفید بوده بهتره کمی دربارش به ما اطلاعات بدی تا در صورت تمایل تهیه کنیم.... ولی این سایت تبلیغاتی اصلا نظر من رو جلب نکرد چون چیزی برای گفتن به من منتقل نکرد شاید سی دیهاشم مفید نباشه!!!!

این مطالب اینقدر کلیشه ای و تکراریه که من یکی از بهرم.....

دوستای گلم که کلاس اولی دارید یا داشتید چه کتبی رو توصیه میکنید که مفید و جذاب باشه برای مرور تابستونی؟؟؟

البته پسر من پیش میره و امسال میره کلاس اول ولی چون نشانه ها رو یاد گرفته میخوام باهاش هم نشانه ها رو مرور کنم که کاملا تو ذهنش نقش ببنده و هم لوح نویسی کار کنم دستش راه بیفته ولی خوش بگذره نه وظیفه ای و تکلیفی باشه.....

2810