2777
2789
سلام.من زندگی سختی داشتم..بچه اخرخونه بودم وخیلی بامامان وبابام مشکل داشتم..خیلییی تحت فشاربودم...انواع توهین وتحقیرها..(بخوام بگم طولانی میشه)تااینکه بعدازیه عقدکردن وطلاق گرفتن سی سالگی بایه مردی ازدواج کردم که یه دخترداشت...راهی نداشتم تواون خونه بمونم..الان خیلی مشکل پیداکرده ام..درحدی که اگه بچه نیاورده بودم شوهرم طلاقم میداد...تازگیهاخیلی به دخترش حسودیم میشه وهمیشه فکرمیکنم شوهرم اونوبیشتردوست داره..ازش بدم میادددخیلییییی دلم گرفته..به کمکتون احتیاج دارم..
من تجربه ای در این زمینه ندارم
ولی بنظر میرسه الان با خودت مشکل داری باید از یه مشاور خانواده کمک بگیری هر کسی نمیتونه به شما پیشنهاد بده.
راه درست و کلی منطقی فکر و عمل کردنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رها جان اول اینکه خیلی سطحی مشکلتو گفتی.میگی توی خونه پدریت با اونا مشکل داشتی و الان هم با دختر شوهرت ولی نگفتی چه مشکلی شاید یه کم فکر کنی ببینی زیاد حساس هستی یه کم بیشتر از مسائلت بگو که بشه وارد بحث شد. درهر حال امیدورام مشکلت حل شه.
رها جون نیستی؟ اول باید روی خودت و شوهرت و رابطتون کار کنی و با یک مشاور مشورت کنی عزیزم و باید به خودتون کمک کنی... یه زندگی که نباید بدون دلیل حادی از هم بپاشه ... چرا اگه شوهر آدم خدایی نکرد ه معتاد باشه یا زن... باشه آره ولی وقتی ایراد اینتوری نداره حیف زندگی آدم خراب بشه

بشتر در مورد خودت بگو... با شوهر چقدر اختلاف سنی داری و دخترش چند سالش؟ بچه خودت هم دخترِ؟
رها جان .من تجربه ای ندارم .ولی میدونم چقدر سخته .و چقدر عذاب میکشی .به نظره من اول از همه مشاور برو .و بعد خودت را تسلیم زندگیت کن .بپذیر که اون بچه هم سهمی از زندگیت داره چه تو بخوای وچه نخوای .قل اعوذ ها را هم ورد خودت قرار بده .
ا ز ا د ی