2777
2789
بچه ها منم کمک کنید من ماه پیش 25اردیبهشت پری شدم الان نزدیک 11روزه عقب انداحتم نوک سینه هام خیلی درد میکنه قسمت سمت راست کمرم گرفته زیر شکمم سفت شده و تخمدتن هام درد میکنه بچه ها کمکم کنید البته یکبارم 10روز عقب انداختم ولی شدم چندروز پیشم بی بی چک 4تا گزاشتم منفی بود یعنی الان من باردارم به نظرتون یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری... خدایا شکررررت بابت همه چی♡♡
شنبه میخوان برم آز بدم اگر نی نی باشه خیلیییی خوشحال میشم اگرم نباشه انشالله دفعه بعد باشه
من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری... خدایا شکررررت بابت همه چی♡♡
عزیزم خیلی احتمالش زیاده دوستم تاروز چهلوخورده ای بیبیش منفی بود ازمایشم رفت مشکوک ولی بارداربود...انشاالله که باشی..براما هم دعا کن
اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین.....خدایا خودت محافظ نینی تو دلم باش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
جانم عزیز؟
اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین.....خدایا خودت محافظ نینی تو دلم باش...
مسلام سانی جون واسه کیست ازت پرسیده بودم قبلا دیشب خیلی دل درد داشتم رفتم سونو کیستم تو این 5 روزه 5 میل بزرگتر شده شده 63 میل نوشته بود کیست حاوی سپتا نازک تو نت سرچ کردم نوشته باید عمل شه چی کنمممممم
وااقعاا ؟مگه چی خوردی این چندروز؟عزیز نگران نباش من یبار اینجور شدم تونامزدی کلا استراحت مطلق بودم تکون نمیخوردم میدونم درد داره اندازشم همین بود خوب شدم با قرصا...
عزیز حتما پیش یه دکتر خوب برو....
کلا یکماه استراحت بودم الکی هم به همه گفتیم مشکله کلیه هست...خیلی سخته میدونم..ولی حتما پیش یه دکتر خوب برو بعد تصمیم بگیر...حتما هم سریع اقدام کن
عزیز بیا تاپیک خودت اونجام
ممنون عزیزم امیدوارم که نی نی باشه
سانی جون اگه بخوام برم آز خون بدم باید دکتر برام نوشته باشه یا همینجوری برم ازمایشگاه از میگیرن
خواهرهای خوبم من و راهنمایی کنید در این موارد مثل آزمایش اینکه کی برم ایا همنجوری آز میگیرن اباید ناشتا باشم ممنون میشم خواهران باتجربه و عزیز من و راهنمایی کنید
2810