2777
2789
عنوان

توی این شبای شهادت حضرت مادر(س)

62 بازدید | 8 پست

برام خیلی خیلی دعا کنید

محتاجم شدید

شرایطم خوب نیست

دعام کنید اگر مسجد میرید اگه هیئت میرید اگر چله ای ختمی ذکری گرفتین منم دعا کنید

اصلا همین الان‌ توی دلتون با خدای مهربون و حضرت مادر(س) حرف بزنید بخواید که دستمو بگیرن و باعث تغییر شرایطم‌بشن

خدا خیرتون‌بده🌹🌼💮🌸

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐

منم حالم خوب نبود  ف  ا  ل گرفتم نوشته بود :نماز صبح رافراموش نکن.،که هرچه حاجت بگیری از نماز صبح است

یه مدتیه برانمازصبح خداروشکربیدارمیشم واقعن حالم خوب میکنه.... 

انشاالله حاجت روا بشین .. . 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم حالم خوب نبود ف ا ل گرفتم نوشته بود :نماز صبح رافراموش نکن.،که هرچه حاجت بگیری از نماز صبح اس ...

از کجا ف ا ل گرفتی؟

منم حالم خوب نبود ف ا ل گرفتم نوشته بود :نماز صبح رافراموش نکن.،که هرچه حاجت بگیری از نماز صبح اس ...

ممنون همینطور شما

نماز صبح آره فوق العادست ولی من هنگام نماز اصلا تمرکز ندارم خیلی بدم میاد از این درگیری

ممنون همینطور شمانماز صبح آره فوق العادست ولی من هنگام نماز اصلا تمرکز ندارم خیلی بدم میاد از این در ...

بعد نماز تسبیحات حضرت زهرا سلام الله بخون

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه...