2777
2789
عنوان

محصولات مراقبت پوست دارم بیابن

57 بازدید | 19 پست

سلام دوستان محصولات باکیفیت دارم خواستین آدرس پیجمو میزارم فرم مشاوره رایگان هم داریم در هرزمینهوی سوال دارین درخدمتم قربونتون برمـ عشقای من

مادرم زهرا وپدرم شاه نجف ای دوعالم به فدای پدرومادر من  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم میتونم بپرسم مشکلش چی

خواهرم ریزش مو داره 

آزمایش هم داده مشکلی نداشته ولی بشدت استرسی هس 

و همین ریزش مو یکی از عامل های استرس هست 

گفتم بپرسم چیزی دارید؟

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
خواهرم ریزش مو داره آزمایش هم داده مشکلی نداشته ولی بشدت استرسی هس و همین ریزش مو یکی از عامل های اس ...

قطعا استرس تاثیرداره اگه هزینه میکنن تونیک قطع ریزش داریم قطره معجزه الن بیوتی ک سیلیس وزینک داره  جذب  فوری کاهش دهنده درد مفاصل و افزایش دهنده رشد مو وناخن ...

قطعا استرس تاثیرداره اگه هزینه میکنن تونیک قطع ریزش داریم قطره معجزه الن بیوتی ک سیلیس وزینک داره ج ...

چطور باید تهیه کنیم 

قیمتش چقدر هس 

پیجی دارید که ببینم

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
واسه رفع کدری پوست و خیلی کم جوشهای زیر پدپوستی

لایه بردار و ی روتین درست و درمون بایدداشتهرباشیدمتاسفانه ماوخانمهای ایرانی اکثرا روتین نداریم

رز عزیزم برات ادرس پیجمو گذاشتم

ممنون عزیزم حتما فالو میکنم

2810