2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 183239 بازدید | 3897 پست
۱۰ روز پیشم کرونا گرفتم خیلی تحمل کردم دارویی نخوردم فقط یک سرم تقویتی و استامینوفن زدم واسه همین ...

ایشالا خیره

والا همه این علامتا برای بارداری هم مشترکه

بهش فکر نکن،اگر خدا بخواد بده،هیچی جلوشو نمیگیره

هرموقع وقتش بشه میده

منکه طبیعی نمیشه الان،فعلا قرصای ضدبارداری دادن ببینن کیسته چی میشه

۱۰ روز پیشم کرونا گرفتم خیلی تحمل کردم دارویی نخوردم فقط یک سرم تقویتی و استامینوفن زدم واسه همین ...

چندروز دیگه ایشالا با خبرای خوب بیای،اگرم نشد اشکال نداره امیدتو از دست نده،حتما وقتش بهترین اتفاق میفته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا خیره والا همه این علامتا برای بارداری هم مشترکه بهش فکر نکن،اگر خدا بخواد بده،هیچی جلوشو نم ...

اره منم واسم پیش اومده یک بار یک هفته بعد پریودی به خاطر داروها دوباره افتادم رو خونریزی شدید رفتم دکتر بهم گفت کیست داری و قرص ضد بارداری داد

چی بگم والا خیلی خسته شدم دیگه از دکتر

همش میگم اگه خدا بخواد طبیعی بهم میده

امیدوارم تو هم زود کیستت برطرف شه با خبرای خوب بیای🥰🥰

اره منم واسم پیش اومده یک بار یک هفته بعد پریودی به خاطر داروها دوباره افتادم رو خونریزی شدید رفتم د ...

آره واقعا آدم از هرچی دکترو داروعه بیزار میشه

کاش که بشه طبیعی بشیم،آی وی اف خیلی سخته

ممنون عزیزم منم منتظر خبرای خوب از تو هستم

آره واقعا آدم از هرچی دکترو داروعه بیزار میشه کاش که بشه طبیعی بشیم،آی وی اف خیلی سخته ممنون عزیزم ...

اما متاسفانه سر موقع پریود شدم الان🥺🥺

دوز داروهام واسه این ماه اضاف کرده،انشاالله هر چی خیره

اما اگر نشد فک کنم یک مدتی به خودم استراحت بدم تا ببینم خدا چی می خواد

اما متاسفانه سر موقع پریود شدم الان🥺🥺 دوز داروهام واسه این ماه اضاف کرده،انشاالله هر چی خیره اما ...

آخی میدونم چقدر امروز برات روز سختیه کلی غصه خوردی

این چندروز به هیچی فکر نکن،آروم که شدی راجبش تصمیم میگیری و دلت خواست به خودت استراحت میدی

واقعا گاهی نیازه آدم،روانی تجدید قوا کنه

دیروز انتقال دادم خواهشا برام دعا کنید.

سلام عزیزم انشاالله که با دار میشی به امید خدا

میشه منو راهنمایی کنی؟؟

واسه انتقال از کی باید امپول برنیم؟؟

خیلی امپول داره؟؟

سلام عزیزم انشاالله که با دار میشی به امید خدا میشه منو راهنمایی کنی؟؟ واسه انتقال از کی باید امپو ...

سلام عزیزم ممنونم.برای من اینجور بود که میگم

از روز سوم پریودی استرادیول روزی سه تا.داروهای تقویتی فولیک اسیدوویتامین دی روزی یک عدد.از سه روز قبل انتقال روزی دوتا آمپول پروژسترون.روز انتقال به بعد روزی یه دونه پروژ سترون ودوتا شیاف پروژسترون.یه دونه آمپول زیرجلدی انوکسا.قرص استرادیول همچنان روزی سه تا.قرص پنتوپرازول وپردنیزولون روزی دوتا.فولیک اسید وویتامین همچنان روزی یک عدد.