2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 182877 بازدید | 3894 پست
به نظر من آندومتریوز نبوده،تشخیصش سخته.یعنی وقتی بعد عمل میره آزمایش،فقط جواب پاتولوژی جواب درستشو م ...

انشاالله تو هم خبرای خوب بگیری این بار❤️❤️🙏🏻🙏🏻

من شیراز هستم دکتر شمالی

برای اقدام طبیعی مگه سینال اف دادن به شما؟ راستش من نمیدونم فکر میکردم الان گونال اف دیگه ایران پید ...

اره الان دارم شبی دوتا لتروزول می خورم 

روز ۸ و ۹ و ۱۰ سینال اف روی درجه ۱۲ 

روز ۱۲ هم برم سونو گرافی

ویتامین دی و کوالی فول و امگا ۳ هم بهم داده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره الان دارم شبی دوتا لتروزول می خورم  روز ۸ و ۹ و ۱۰ سینال اف روی درجه ۱۲  روز ۱۲ هم ب ...

خیلی پس خوبه و دکتر تمام تلاششو داره میکنه که ایشالا تخمک گزاری زیادو خوب باشه و طبیعی جواب بده به امید خدا

خیلی پس خوبه و دکتر تمام تلاششو داره میکنه که ایشالا تخمک گزاری زیادو خوب باشه و طبیعی جواب بده به ا ...

امیدوارم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تو هم هر چیزی شد بهم خبر بده عزیزم🤍🤍

من جنینم تو نه هفتگی سقط شد    

سلام بهتری؟؟ منو نمیشناسی اما من از ۲۰ دی که انتقال دادم مدام پیام ها می‌خوندم شما ده روز بعد من فک کنم انتقال دادی و مثبت شدی...اما من در ده هفته سقط کردم و وقتی پیام دیدم دردت رو با همه وجود حس کردم

سلام خانما.. 

اومدم یه چیزی بهتون بگم که امیدوار بشین

من ۵ سال بود به خاطر تنبلی تخمدان باردار نمیشدم

اسفندماه رفتم دکتر و دکتر بهم گف تو نمیتونی به صورت طبیعی باردار شی و حتما باید آی وی اف کنی..

و سیکل آی وی اف رو برام شروع کرد و امید چندانی هم بهم نداد گف فقط ۳۰ درصد شانس داری برا مثبت شدن.

خلاصه روز تولدم که ۱۶ اسفندماه بود عمل تخمک کشی داشتم که همسرم مخالفت کرد و گف راضی به آی وی اف نیستم و من کلا سیکل رو کنسل کردم و فقط و فقط آمپول آزاد سازیم رو زدم و تو اوج ناامیدی خودم طبیعی اقدام کردم... سرم گرم تولدم و چارشنبه سوری و عید و ماه رمضون شد.. سه روز اول ماه رمضونو هم روزه گرفتم یهو یادم افتاد که عه من پریود نشدم. به باردار بودنم شک کردم و دیگه از روز چهارم روزه نگرفتم و بی بی چک گرفتم و زدم که هاله ی خیلییییییی کمرنگ انداخت اونم بعد از حدود نیم ساعت.. چن روز گذشت بازم پریود نشدم دوباره بی بی پک زدم اینبارم  کمرنگ بود ولی اینبار در عرض چن دیقه ی اول هاله کمرنگ افتاد و شک کردم و دقیقا روز ۳۴ سیکلم رفتم بتا دادم که دیدم بعللللله بتام ۲۲۷۸ و من باردارم.

ایشالا قسمت همه ی منتظرا.. الان شیش هفته و یک روزمه😊

دعا کنین برام لطفا.. منم ازته دلم برا تک تکتون این حس و حال قشنگو آرزو میکنم.. 

سلام عزیزم خوبی؟؟ چه خبراااا؟ در چه حالی؟

سلام عزیزم ممنون 

خوبی شما

من رفتم برای انتقال،ولی با داروها هورمونام به هم ریخته،کیست هست،دکتر دارو داده کیست رد شه بعد انتقال بده

شما چه خبر؟

سلام عزیزم ممنون  خوبی شما من رفتم برای انتقال،ولی با داروها هورمونام به هم ریخته،کیست هست،دک ...

اخی عزیزم انشاالله که کیستت زود خوب شه و دعا می کنم که طبیعی باردار شی و سختی ها واست تموم شه🙏🏻🙏🏻

منم هیچی پس فردا موعد پریودیمه حالت هاشو دارم رگ خونی هم دیدم و کلا نا امید شدم😔

سلام عزیزم ممنون  خوبی شما من رفتم برای انتقال،ولی با داروها هورمونام به هم ریخته،کیست هست،دک ...

۱۰ روز پیشم کرونا گرفتم

خیلی تحمل کردم دارویی نخوردم فقط یک سرم تقویتی و استامینوفن زدم

واسه همین هیچ تمیدی ندارم این ماه هم

۱۰ روز پیشم کرونا گرفتم خیلی تحمل کردم دارویی نخوردم فقط یک سرم تقویتی و استامینوفن زدم واسه همین ...

وای چه کرونای بدموقعی

میفهمم چقدر سخته مریض بشیو دلت نیاد دارو مصرف کنی،منم ۲ساله از داروها فاصله میگیرم تو مریضیا