2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 188121 بازدید | 3960 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسلامتی .من سونو رفتم دوقلو بود یکی قلبش تشکیل نشده بود گفت احتمالا تا دوهفته دیگه تشکیل شه. برای ک ...

وای عزیزم چقد ذوق کردم براتون گفتین دو قلو باردارین.براتون آیت الکرسی خوندم امیدوارم خدا حفظشون کنه به سلامتی بیان تو بغلتون.

مبارکت باشه عزیزم انشالله تشکیل میشه برات صلوات میفرستم

ممنونم عزیزم .ایشالله خودتم زود بری کوچولوت ببینی شاد بشی

هیچ رویدادی در دنیای بیرون رخ نمی‌دهد مگر آن‌که پیش از آن در دنیا ذهن رخ داده باشد. برای این که دنیایی زیبا برای خود بیافرینید نخست باید ذهن خود را زیبا کنید.
وای عزیزم چقد ذوق کردم براتون گفتین دو قلو باردارین.براتون آیت الکرسی خوندم امیدوارم خدا حفظشون کنه ...

ممنونم عزیزم .هنوز اول راهم ایشالله برم سونو دوتاشون داشته باشم

هیچ رویدادی در دنیای بیرون رخ نمی‌دهد مگر آن‌که پیش از آن در دنیا ذهن رخ داده باشد. برای این که دنیایی زیبا برای خود بیافرینید نخست باید ذهن خود را زیبا کنید.
دوستان من روز۷انتقالم سردرد شدید گرفتم قرص استامینوفن ساده هم خوردم فایده ندارد شما تجربه ای دارین؟ب ...

منم سر درد داشتم هم روز اول هم روز ششم هفتم خودش خوب شد دارو ام نخوردم

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان من روز۷انتقالم سردرد شدید گرفتم قرص استامینوفن ساده هم خوردم فایده ندارد شما تجربه ای دارین؟ب ...

حتما استرس داری .قرص دیگه هم بهت گفتن نخور.

درد هم هرکی یجور کشید ولی چاره نیست باید تحمل کرد.من خودم خیلی خیلی کمردرد شدم

قرص فقط استامینوفن ساده که گفتن مشکل ندارد خوردم چون داشتم دیوونه میشدم  دعا کنید منم مثبت بشم

الهی که مثبت بشی عزیزم و خیلی زود خبر بارداریتو همین جا بدی. من روز ۱۱ انتقالم. ۲روزه سردرد دارم.با قرص هم خوب نشدم. حرارت بدنم هم بالا رفته. شاید فردا بی بی بزنم