2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 184382 بازدید | 3918 پست
شاید جنین دیر لانه گزینی کرده به جواب بی بی چک اصلا اعتباری نیست انشاالله آزمایشت مثبت میشه ناامید ن ...

من سه شنبه تخمک کشی کردم

پنج شنبه انتقال دادن برا

۳روز بعد انتقال  خونریزی داشتم پیام دادم دکتر

گفت نگران نباش و شیاف بهم گفت بگیرم

کلا پریودیهام همیشه بدون درد بوده  فقط یکم مور مور شدن پاها بود

این چند روز پاهام مور مور میشد

الان این دو شب حرارت بدنم وحشتناک زیاد شده خیلی داغ میشه جوری از شدت گرما بیدار میسم کلا لباسم خیس عرقه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بی بی چک اصلا نزن صبرکن تاروز آزمایش.چرا واسه خودت استرس درست میکنی جواب بی بی چک که صد در صدی ...

ارره واقعا ولي از بس روزا دير ميگذره براي ازمايش گفتم شانسمو تو بيبي چك امتحان كنم خدارو چه ديدي شايد هدا خواست و منم يبار اين بيبي چكو دو خطي ديدم

کسی بوده علایم اینجوری داشته باشه شما اطلاعی ندارید؟

خب عزیزم درمورد خونریزی دکترت بهتر میدونه گفته نگران نباش پس چیزی نبوده ودرمو د علائم هم ممکن از عوارض داروها باشه.شایدم گرفته باشه از اون باشه هر بدن باهم فرق داره.پس فقط خونسردی خودتو حفظ کن و به خودت استرس نده.منم یه بار انتقال دادم تمام علائم پریودی داشتم.آزمایشم مثبت شد بعد افت بتا دادم.پس هیچ چیزی صددرصدی نیست نگران نباش و خودتو اذیت نکن.

سلام عزیزان اصلا بی بی نزنین جز استرس چیزی ندارم فقط آزمایش 

اره بودن کسایی که بیبی منفی ولی آزمایش مثبت شده 

حتی اولین آزمایش مشکوک ولی دومی مثبت 

اگر قابل باشم دعاگوهستم انشالله به خوبی بگذرانید و مثبت بشین