2777
2789

...

مثلاً با فرد بی سواد و کم سواد از کلمات ساده استفاده میکنین ک زود متوجه بشه ؟؟؟

یا با کلاس و شیک صحبت میکنید با همه و از کلمات عامیانه و جدید استفاده میکنید و متوجه ک نشد ساده شو میگین

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

به زبون خودش حرف میزنم 

و از آدمای دسته دوم خوشم نمیاد چون حس فخر فروشی بهم دست میده و به طرف مقابل حس بدی میدن

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زبان معیاررر فارسی سلیس 

بدم میاد از اینایی که تو جمله هاشون پر از کلمه انگلیسیه 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

تازه باکلاسی شیک بودن هم می‌دونن ما میگیم تازه به دوران رسیده🤷😂

وای آره آخه میدونی وقتی اینگلیش تالک میکنن خیلیا اندرستند نمیشن 😂

واقعا حرص دراره زبان فارسی خودمون گله 

نیاد اون روزی که نسلای جدید ازش فاصله بگیرن و زبانمون فراموش شه 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)