2777
2789
عنوان

این کصخلا ۶۰۰ دادم به بلیت کنسرت😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9505 بازدید | 160 پست
وایییی من چند روز پیش کنسرت معین زندی(z) رفتم عاااالی بود. واقعا کنسرت خیلی خوبه مخصوصا اگه آهنگاشو ...

عاشقشمممم

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عاشقشمممم

ببین بینظیررررر بوددد

اینقد صداش توی آهنگاش خاصه من فکر میکردم شاید از اون خواننده هایی باشه که صداش با دستگاه تغییر‌میکنه. ولی لایو میخوند اصن روحتو نوازش میداد اینقد صداش خوب بود. حتی از آهنگاشم بهتر بود. بعد اینقد راحت و خاکیه توی کنسرتاش اصلا اون جو خشک رو احساس نمیکنی

عااااالیه آهنگاش یه تیکه از آهنگ گرگ و میش رو برات میزارم برو آهنگ هاش رو تا هفته بعد گوش بده 

تا که دست میکشی رو سرم جون میگیره کل تنم با تو خیلی خوبه خاطره بازی گرگ ومیش دریا تو پیشمی اما به بودنت از همیشه تشنه ترم😍😍❤️❤️

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
نگو دلم خونه((:😂

😂😂

بری دوس داری باقیه کنسرتام شرکت کنی نظرت عوض میشه😁

ولی خدایا کاری که با من کردی با هیچ خواهر دیگه ای نکن   🖤🙏      داداشِ خوش قد و بالا و قشنگم تو بغل خودم آسمونی شد 😔💔  خدایا لطفااااا دیگه واسه هیچ خواهری اینُ نخواه🙏🙏🙏😔😔😔