2777
2789
عنوان

کیا سقط مکررشون بخاطر مشکل انعقادی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 85 پست
اخه ب پهلو میخابم چطوری زیر پاهام بالش بزارم فقط لای پام میزارم. امپول زایمان زودرس رو نه اسمش چیه ...

همون پروژسترون هفته ای یه بارباید بزنی چجور نمیشه عزیزم بزار زیر پاهات چجور میزاری رای پا من تاچهار ماه میزاشتم زیر پاک کاشکی هی ادامه میدادم به استراحتم دیگه فکر کردم مشکلی ندارم زیاد رعایت نمیکردم 

من ۳تا سقط دو تاش قلبشون تشکیل نشد اخری هم پوچ

راستی امروز رفتم دکتری گفت قبل بارداریت آسپرین مصرف نکن منم نمی‌دونم چکار کنم یکی دیگه گفت مصرف کن حالا نمیدونم چکار کنم شما قبل بارداری مصرف کردین اگه آره چند وقت قبلش مصرف کردین ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون پروژسترون هفته ای یه بارباید بزنی چجور نمیشه عزیزم بزار زیر پاهات چجور میزاری رای پا من تاچهار ...

ب منم امروز بهداشت گفت باید روزی یک ساعت یا نیم ساعت پیاده روی کنی

تو ۲۰روز ۳کیلو اضافه کردم گفت همین سنگین شدن یهویی تم باعث زایمان زودرس میشه

خدایی موندم حرف کیو گوش بدم منم همش استراحت میکردم.

البته دکترم برام استراحت در نظر نگرفته فقط نزدیکی رو ممنوع کرده

اون امپول رو دارم ۴تا ولی نزدم برای سقط نیس برای درده اون

در صورت درد باید اونو بزنی

لایک نکن خیرشو ببینی
راستی امروز رفتم دکتری گفت قبل بارداریت آسپرین مصرف نکن منم نمی‌دونم چکار کنم یکی دیگه گفت مصرف کن ح ...

اره اسپرین خیلی مصرف کردم فک کنم ۴ماه پیش از بارداری

الانم دارم مصرف میکنم

لایک نکن خیرشو ببینی
ب منم امروز بهداشت گفت باید روزی یک ساعت یا نیم ساعت پیاده روی کنی تو ۲۰روز ۳کیلو اضافه کردم گفت هم ...

جاری من طول سرویکسش کم بود براش نوشته بود دکتر هم آمپول هم شیاف بعد دلدردم داشت راستش شاید هی برا اون بوده چون می‌گفت وقتی استفاده میکنم دلدرد ندارم دیگه 

سلام منم ۴ بار سقط داشتم انوکسا روزی دولار پردنیزولون قبل و رمان بارداری اسپرین سرم آی وی ای جی و کل ...

عزیزم شما مشگل ایمنیتون چی بود که پردنیزول مصرف میکردین کدوم آزمایش تون مشگل داشت 

جاری من طول سرویکسش کم بود براش نوشته بود دکتر هم آمپول هم شیاف بعد دلدردم داشت راستش شاید هی برا او ...

من سیروکسم ۳۲بود تو ۲۰هفته

درد داشتم دکترم گفت داره رحمت بزرگ.میشه ولی چون نگران بودم قرص و امپولم داد

ولی الان درد ندارم 

نمیدونم بخدا میسپارم

لایک نکن خیرشو ببینی
نمیدونم حقیقت معمولا اگ سقط داشته باشن چند تا بهشون اسپرین و انوکساپارین تجویز میکنن ک من فقط اسپر ...

راستی اگه بیمه سلامت داری بری اداره بیمه براپول داروها کمکت میکنن ها

چرا استفاده نمیکنی استفادشون کن 

خب گفت برای درده اگ درد داشتی امپولا رو بزن 

من همش میترسم از داروها همین ک میام تو نی نی سایت سرچ میکنم بیشتر نگران میشم.

الان امروز واکسن کزاز داشتم نزدم بعضی کاربرا گفته بودن بعد واکسن تب شدید کردن و جنینشون سقط شده

لایک نکن خیرشو ببینی
نمیدونم حقیقت معمولا اگ سقط داشته باشن چند تا بهشون اسپرین و انوکساپارین تجویز میکنن ک من فقط اسپر ...

منم یکی گفت قبل بارداریت آسپرین مصرف کن یکی دیگه گفت نه بعد بارداری حالا نمیدونم چیکار کنم 

خب گفت برای درده اگ درد داشتی امپولا رو بزن  من همش میترسم از داروها همین ک میام تو نی نی سایت ...

همونجور که دکتر گفته استفاده کن ولی شیافو دیگه هرشب استفاده کن عزیزم