2777
2789
عنوان

خانما همسایمون دخترش پیانو میزنه روانیم کرده بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم ما چرا باید هزینه بدیم؟ مشکل اوناس کی تو ساختمون پیانو میزنه اونم رو دیوار مشترک

ب هر حال شما اگه پول بدین ارامشتونو خریدین

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

چرا همه فکر میکنن چون پیانو سازه پس صدای خوبی میاد و خوشاینده؟؟؟!! 

والا منم این مشکلو دارم اما با یه ساز دیگه

کسی که ناشیه هر سازیو گوشخراش میزنه 

اصلا هرچیزی اندازه ای داره زیاد که بشه خوبشم اعصاب خردکنه

چقدر پررو  مشکل اوناست اونا باید آکوستیک کنن

عزیز دلم ما چرا باید هزینه بدیم؟ مشکل اوناس کی تو ساختمون پیانو میزنه اونم رو دیوار مشترک

من میزنم ولی به سمت دیوار مشترک نیست. مال من دیجیتاله ولوم صدا داره میتونم کم کنم صداشو. شماهم ازشون بپرس که ولوم صداش قابل تنظیم نیست؟ چون ما اذیت میشیم . اینجوری هم مودبانس هم گفتی مشکلتو

من میزنم ولی به سمت دیوار مشترک نیست. مال من الکتریکه ولوم صدا داره میتونم کم کنم صداشو. شماهم ازشون ...

مرسی عزیزم

اگه از دیوار مشترک برداره صداش خیلی کمتر میشه قبول داری؟

یه سری داشت میزد صداش خیییلی کم میومد نمیدونم جاشو تغییر داده بود یا صداشو کم کرده بود

راحت جابجا میشه؟

چرا همه فکر میکنن چون پیانو سازه پس صدای خوبی میاد و خوشاینده؟؟؟!!  والا منم این مشکلو دارم ام ...

دقیقا بخدا حرف دلمو زدی

برا شما چه سازی میزنن؟

روانی شدم بخدا مبتدی هم هس افتضاح تمرین میکنه

مرسی عزیزم اگه از دیوار مشترک برداره صداش خیلی کمتر میشه قبول داری؟ یه سری داشت میزد صداش خیییلی ک ...

یه نفره که نمیشه جا به جاش کرد ولی باید بازش کنی جا ب جا کنی دوباره ببندی به هم وصلش کنی

با پدرش دوتایی راحت میتونن جا ب جا کنن

وقتی اعتراض نکنی خب اون نمیدونه شما اذیت میشی اگر بهش بگی احتمالا خودش حالا یا اتاقو عوض میکنه یا دیوار سمت خودشونو  اگوستیک میکنه

بابا تااازه داره یاد میگیره اصن بلد نیس افتضاااح میزنه تمرین میکنه رو مخخخه

وای من خودمم گاهی سردرد میگیرم چون مثلا یه اهنگو بلد نیستم گوش خراش میشه😂😂😂 حق میدم اذیت بشی

یه نفره که نمیشه جا به جاش کرد ولی باید بازش کنی جا ب جا کنی دوباره ببندی به هم وصلش کنی با پدرش دو ...

مرسی عزیزم

اینا هم خدا رو میخوان هم خرما

میخواد دکور خونش بهم نریزه دیگه فکر آسایش ما رو نمیکنه

گذاشتن تو اتاق دخترش وگرنه خونشون خیلی بزرگه واقعا

2810