2777
2789

سلام

۴ ماهه اومدیم این خونه

اولش فهمیدن داریم تعمیر میکنیم خانمه به دوست شوهرم گفته بود دخترم پیانو میزنه دیوارتونو آکوستیک کنید هزینش نصف نصف

ولی ما خونه قبلیمونو فروخته بودیم باید زود خالی میکردیم و دستمونم خالی بود، نتونستیم

دخترشون بعد از ظهرا پیانو میزنه صداشم بلندددد دقیقا پیانوش چسبیده به دیوار مشترکمون

خونشون ۱۵۰ متره از خونه ی ما بزرگتره

خب بذارنش یه جا دیگه یا برن آپارتمان تک واحدی بگیرن

خیلی پرروان

بحدا جیغ و داد بچه هاش و مهموناشونو تحمل میکنیم ولی صدای پیانو رو مخمه بچم هی از خواب میپره

چی کار کنم؟

چه با کلاس براتون مجانی پیانو میزنن ما فقط صدای پای بچهای همسایمونو میشنویم که مثل اسب از این سو به اون سو میرن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

باهاش صحبت کن

بگو تو فلان ساعتا لطفا نزنه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه با کلاس براتون مجانی پیانو میزنن

😂

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

اخی

ولی پیانو که صداش خوبه ولی واقعا یه وقتایی روی مخ

محترمانه بهشون اطلاع بدید حتما توجه میکنن

گلم میتونی تاپیک یکی مونده به اخرم رو گزارش بزنی یه صلوات میفرستم بران

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

خب بنده خدا راه حلشو داده بود و اطلاع داده پول اومد دستتون درست کنین دیوارو

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

شما هم هر روز غذاتونو پهن کنید تو اتاق با موسیقی زنده بخورید مردم پول میدن واسش 🤧😂💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ای کاش همسایه ما بود  همش هنزفری تو گوشمه  دیگه موسیقی زنده داشتم

اخ گفتی😂

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
2810