2777
2789
عنوان

حلقمو فروختم 🥺🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی ؟  کجا اعلام کردن که لغو شده ؟  آخه مامانم میخواد ثبت نام کنه

🔻فعلا برای حساب وکالتی اقدام نکنید

مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودرو:
🔹با توجه به زمان در نظر گرفته شده برای ویرایش نوع خودرو برای متقاضیان با اولویت دریافت سال ۱۴۰۳ که بتوانند پنج اولویت دیگر برای تحویل در سال جاری انتخاب کنند، در حال حاضر نمی‌توان زمان دقیقی را برای آغاز فرایند مرحله دوم اعلام کرد.

🔹ابتدا بایستی نوبت تحویل متقاضیانی که نوع خودروی خود را تغییر دادند، مشخص شود که احتمالا اواسط هفته آینده خواهد بود. چون از ابتدا قرار نبود که این فرصت ویرایش در نظر گرفته شود، این زمانبندی برای مرحله دوم تغییر کرد.

🔹هنوز ابلاغیه‌ای برای ثبت‌نام مرحله دوم و حتی تعریف حساب وکالتی ارائه نشده است. اشتباه است که اکنون برخی بانک‌ها برای وکالتی کردن حساب مشتریان، اقدام می‌کنند.

🚦بازار خودرو👇
https://eitaa.com/joinchat/3060990331C6499420fcd

منم تمام طلاهامو حلقه هامون همرو سر مشکلات پسرم فروختم فدای سرش ناداحت نیستم منو همسرم قرار گذاشتیم ...

گفته برا تولدم ( مرداد ) میخره 

البته تا اون موقع پول میاد دستش امیدوارم بد قوای نکنه 🥲

تو نیاز من بودی :|🖤✨

انشالا با دل خوش صاحب ماشین بشید منم همه طلاهامو فروختم فقط حلقه مو نگه داشتم که یروز پول کم آوردیم مجبور شدم اونم بفروشم واقعا همیشه فکرم میره سمتش اما خب بازم شکر طلا میاد و میره مهم اول سلامتی بعد پیشرفت تو زندگیه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

من میگم حلقه هارو بفروشیم یکی دیگ میگیرم شوهرم نمیذاره😂💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
فدای سرت بهترشو میخری.من واسه خونه فروختم.تازه وفتی اومدیم خونه شوهرمو بوسیدم و گفتم فکرشو نکنیا.مهم ...

مام کلا همه رو دادیم از حلقه بگیر تا سرویس عروسی و ...

تو نیاز من بودی :|🖤✨
من چی بگم که بخاطر خواهر شوهرم فروختمش که براش مراسم عقد بگیرم که سر بلند بشه فردای همون روز کلی بی ...

حیف حیف صد حیف

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
جدی میگید ؟؟ فعلا کنسل شده ؟؟؟

🔻فعلا برای حساب وکالتی اقدام نکنید

مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودرو:
🔹با توجه به زمان در نظر گرفته شده برای ویرایش نوع خودرو برای متقاضیان با اولویت دریافت سال ۱۴۰۳ که بتوانند پنج اولویت دیگر برای تحویل در سال جاری انتخاب کنند، در حال حاضر نمی‌توان زمان دقیقی را برای آغاز فرایند مرحله دوم اعلام کرد.

🔹ابتدا بایستی نوبت تحویل متقاضیانی که نوع خودروی خود را تغییر دادند، مشخص شود که احتمالا اواسط هفته آینده خواهد بود. چون از ابتدا قرار نبود که این فرصت ویرایش در نظر گرفته شود، این زمانبندی برای مرحله دوم تغییر کرد.

🔹هنوز ابلاغیه‌ای برای ثبت‌نام مرحله دوم و حتی تعریف حساب وکالتی ارائه نشده است. اشتباه است که اکنون برخی بانک‌ها برای وکالتی کردن حساب مشتریان، اقدام می‌کنند.

🚦بازار خودرو👇
https://eitaa.com/joinchat/3060990331C6499420fcd

2810