2777
2789
عنوان

به همسرم محل نمیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3307 بازدید | 144 پست
شوهر منم خیلی کینه ای اویل ازدواج وقتی قهر بودیم میرفتم سمتش تا اشتی کنیم بازم قهر بود منم دیگه محل ...

دلم میگیره می‌دونی چرا اینکه اینقدر عاشق من بود چند سال منتظر موند تا بهم رسیدیم پس چرا حالا ک داره منو قدرمو نمیدونه ی قدم برام برنمیداره یعنی واقعا خودش دلتنگ نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی میگم شاید ناراحت بشی ولی اگر آدمیه که لجبازه و میخواد گربه رو دم حجله بکشه کوتاه نیا فردا تو ...

اره میخام همین کارو کنم به هیچ عنوان نمیرم سمتش اصلا میخام ببینم ی قدم برام برمیداره فکر می‌کنه من بچشم میگه تو باید تنبیه بشی

مردا کلا کینه ای هستن عزیزم. من واسه همین اصلا نمیذارم قهری صورت بگیره. فوری کوتاه میام.

از بس کوتاه اومدم به اینجا کشیده شد یادمه یبار کتکم رد بخاطر وابستگی لعنتیم زود بخشیدمش 

واقعا چرا از شنبه تا حالا راحت بودم😂 ولی الان یهو دلم گرفت میترسم از جدایی واقعا میخامش💔افسرده شدم ...

نترس بابا... اون الان میترسه که تو جدا بشی ... باور کن 😃😄😄😄 زیاد تحویلش نگیر ولی قهر نباش... قهر باعث میشه روها به هم بد باز  بشه...

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم میگیره می‌دونی چرا اینکه اینقدر عاشق من بود چند سال منتظر موند تا بهم رسیدیم پس چرا حالا ک داره ...

عزیزم حالا مونده تا این مردا رو بشناسی  شوهر من مثلا از بچگی عاشقم بود از فامیلای خودش و من آدم نبود ک نفرسته خاستگاری حالا بیا و ببین چه گاردایی میگره برا من همه اون حرکتا یادش رفته انقد اومد خواستگاری

۴ ساله خواننده خاموش هستم
اره میخام همین کارو کنم به هیچ عنوان نمیرم سمتش اصلا میخام ببینم ی قدم برام برمیداره فکر می‌کنه من ب ...

ببین زندگی همین دوران عقد نیست فردا بری سر زندگی از الان باهات بدتر میشه سال به سال روتون بهم باز تر میشه اگر میخواد اینطوری لجبازی کنه نترس از اینکه تموم بشه خوشحالم باش چون فعلا اول راهی

عزیزم حالا مونده تا این مردا رو بشناسی  شوهر من مثلا از بچگی عاشقم بود از فامیلای خودش و من آدم ...

خیلی بی معرفتن البته من شوهرمو میتونم بگیرم تو چنگ ولی خانوادش نمیزارن .مادرش خیلی دخالت می‌کنه مثل عقده ای ها رفتار می‌کنه آخه می‌دونی قبلاً مادرشوهرش اینا باهاش خوب تا نکردن میخاد با منم همینجور باشه