2777
2789
عنوان

تهیه غذا

128 بازدید | 13 پست

دوستان میخوام یه نوع اشپزخونه بزنم 

۳مدل غذا فقط باشه 

(مثلا کباب لقمه ...آدناکباب.....و یه واویشکاسبک خودم)

بنظرتون کارش میگیره؟

مجوز چیا میخواد؟

تجربه دارید لطفا بگیددددد

اول اینارو بعد ک راه افتادی غذاهای دیگه ام اضافه کن

من دختر بلوچستانم🥰🤗 ومتعهد به مذهب اهل سنت و احترام زیادی قائلم به دوستای تشیع‌ومتنفر از تفرقه اندازا بین این دو مذهب😒💯💯💯💯💯💯💯💯                      قدیما مثل بعضیا عاشق بحث کردن بودم ولی الان اصلا حوصله شو ندارم😊اگه به موز بگی خیار میگم اره توراست میگی😒خلاصه وقتی جایی جوابتو ندادم فکر نکن خیلی شاخی😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سود کم فروش زیاد 

اینا یه اشپز خونست 

کباب مثلا 20 

قیمه و بادمجون و سبزی داره 

اینا دست معمولی هست ویژه هم داره 

مثلا تو خورشتش بجای گوشت 

تیکه مرغ میزاره

غیر ممکنه ساعت 3 به بعد غذا گیرت بیاد 

تموم میشه 

اقدددددد شلوع که نگو

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

همین خوبه ؛

اما به جای یکیشون ، یه غذای سنتی جایگزین کن ، مثل قورمه سبزی 

و اثر تبلیغ رو دست کم نگیر 

موفق باشی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شما تهیه غذا دارید

نه ولی یکی عه فامیلامون داره

من دختر بلوچستانم🥰🤗 ومتعهد به مذهب اهل سنت و احترام زیادی قائلم به دوستای تشیع‌ومتنفر از تفرقه اندازا بین این دو مذهب😒💯💯💯💯💯💯💯💯                      قدیما مثل بعضیا عاشق بحث کردن بودم ولی الان اصلا حوصله شو ندارم😊اگه به موز بگی خیار میگم اره توراست میگی😒خلاصه وقتی جایی جوابتو ندادم فکر نکن خیلی شاخی😁
شما تهیه غذا دارید ؟درامدش خوبه؟

غذا ، که آره صد در صد درآمدش خوبه فقط حوصله و صبر زیاااااد میخواد ، اگه داری شروع کن ،

من نه ندارم ، فقط خواستم راهنماییت کنم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره