2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چی میخوای بدونی ؟

اگر با منی والا خیلی میترسم بچه دار بشم به خصوص پسر شوهرم بچه میخواد تا حالا کسی رو ندیدم که شرایط منو داشته باشه خودش پسراش سالم باشند هر کی دیدم دختر داره

علایمش داداشم تا سه سالگی کلمه می‌گفت علاقه به چیزای چرخشی داشت ساعتها نگاهش میکرد عاشق پیام بازرگان ...

وایییی تورو خدا نگو منم دخترم حرف نمیزنه .عاشق پیام بازگانی دو ساله.ببرم دکتر

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
خب اگه قبل بارداری یاتوی بارداری به دکترتون بگین همچین مشکل خونوادگیی دارین کمکتون میکنه

عزیزم دیگه آزمایشی نمونده که نداده باشم خیلی هزینه کردم نمیتونن زیاد کمک کنن

وایییی تورو خدا نگو منم دخترم حرف نمیزنه .عاشق پیام بازگانی دو ساله.ببرم دکتر

قرار نیست هر بچه ای که تلویزیون دوست داره اتیسم باشه باید علائم دیگه هم داشته باشه دختر تماس چشمیش چطوره

قرار نیست هر بچه ای که تلویزیون دوست داره اتیسم باشه باید علائم دیگه هم داشته باشه دختر تماس چشمیش چ ...

نگاه میکنه چیزارو یعنی چ

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،