2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه متفاوته سنگ کلیه توی مجاری ادراری عموما قسمت حالب تشکیل میشه اما سنگ مثانه مربوط به مثانه اس  ...

سنگی که داخل کلیه باشه بعد توسط دارو خرد بشه وارد مثانه نمیشه؟

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
سنگی که داخل کلیه باشه بعد توسط دارو خرد بشه وارد مثانه نمیشه؟

سنگ باید خرد بشه از طریق ادرار دفع بشه پس طبیعیه که توی مثانه هم بره اما اینکه بتونه مثانه رو درگیر کنه نه اینجوری نیست 

سنگ باید خرد بشه از طریق ادرار دفع بشه پس طبیعیه که توی مثانه هم بره اما اینکه بتونه مثانه رو درگیر ...

کسی سنگ کلیه داره کنترل ادرارش از دست میده چرا؟

کسی سنگ کلیه داره کنترل ادرارش از دست میده چرا؟

کنترل ادرار از دست دادن بیشتر درگیری عصبی هست ربطی به سنگ نداره یعنی نورون هایی که کنترل کننده اسفنکتر خروجی هستن مشکل دارن پس کنترل ادرار دیگه ارادی نیست توی بحث سنگ بیشتر تکرر ادرار و ادرار باقی مانده وجود نداره نه کنترل غیر ارادی ادرار 

کنترل ادرار از دست دادن بیشتر درگیری عصبی هست ربطی به سنگ نداره یعنی نورون هایی که کنترل کننده اسفنک ...

هرکی تکرر ادرار داره سخت نیست ادرارش کنترل کنه؟

بله اگه درگیری برای نورون ها باشه باید متخصص مغز و اعصاب بهتون دارو بده

ببخشید اگر کمر درد بکنه بازم ادرار را نمیشه کنترل کرد؟