2777
2789
عنوان

اونایی که اعتقاد دارن فقط بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 80 پست
سلام حالتون خوبه...ببخشید دعای فاطمه زهرا برا مریض که سرطان داره باید روی آب بخونیم بعد بخوره ؟؟یا ب ...

گلم هیچی برای خدا کار نداره. من مادرم توی کما بود و بعده یکماه دکتر گفت دیگه نمیشه با لوله نفس بکشه خواستن دستگاه بزارن تو گلوش. یکی پیشنهاد دعای چهل کلید حضرت زهرا رو داد. توی خوده بیمارستان با گریه ب بطری آب خوندیم و دادمش دست پرستار ک بپاشه ب مادرم و از طریق سرنگ وارد معده مادرم کنن. به همون فاطمه زهرا قسم ب ۴۸ ساعت نرسید مادرم ب هوش اومد دستگاهها رو دراوردن و با اکسیژن نفس کشید. الانم جفتمه دارم پیام میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید ب آب بخونی. و اون آب رو تا یک هفته هر روز ازش بخوری و بزنی به صورتت

ممنونم عزیزم زمان خوندش هم مهمه؟

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
گلم هر کاری کردم عکس نیومد. برو توی گوگل بزن نماز ممتحنة. اونی ک هفت بار عسی الله خونده میشه و بعد س ...

مرررسی عزیزم

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
گلم شما با خوندن این دعا فاطمه زهرا رو وکیل خودت قرار میدی برای ازدواج و واقعا پیش خدا شفاعت میکنه ک ...

عزیزم منظور شما صلوات حضرت فاطمه اس که چهل بار به آب خونده بشه برای کسی که توی کماس

من بیشتر شب ها میخوندم ک تمرکز داشتم و توی تنهایی بخون با صدای بلند. حضور قلب. 

آها یعنی هر شب بخونم؟ و همشون شب هم اب بخورم دست وصرتم بشورم؟ یا نه یه بار بخونم ازهمون تو هی هفته استفاده کنم ببخشید زیاد سوال پرسیدم

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

خواهران گلم من چون زندگی سختی با شوهرم داشتم همه کار امتحان کردم و واقعا جواب گرفتم. هر کی ک راهی داره میره مثلا دادگاه و یا هر چی ن ازدواج یه دعا یادتون میدم ک واقعا چنان به نفعت حل میشه ک انگشت ب دهن میمونی. البته باید حق با خودت هم باشه. 

آها یعنی هر شب بخونم؟ و همشون شب هم اب بخورم دست وصرتم بشورم؟ یا نه یه بار بخونم ازهمون تو هی هفته ا ...

گلم صد تا سوال بپرسی جواب میدم چون خوشحال میشم مشکل یکی حل بشه. یکبار ک خوندی چهل کلید رو روی آب کافیه تا یک هفته استفادش کن

خواهران گلم اونایی ک شوهر دارن ن دوست پسر نماز ممتنحة رو بخونید برای محبت شدید شوهرتون و اگر کسی رو میشناسید دارن ب راه طلاق میرن ب نیتشون بخونید. ولی اسم شوهر با اسم پدرش رو توی دعای آخر نماز بیارید. سعی کنید کسی از خانواده متوجه نشه ک سریع تر جواب بده

من خودم اگر الان نمیخونم دیگه چون شوهرم مشکل مواد شیشه داره. با سه بار خوندنش جفتمون عین لیلی و مجنون شده بودیم اما مشکل همسر من اخلاقش نبود مواد و توهماتش بود. الان هیچ کاری ب عمد نمیکنم چون نمیخوام برگرده. وگرنه میدونم هزار کار بلدم بیارمش ولی میدونم برگشتش مساوی بریدن سر خودمه. ولی شماها ک شوهراتون نرمالن استفاده کنید

ممنونم ، فامیلمون توی کماس ، تورو خدا واسش دعا کنید به هوش بیاد

الهی بحق فاطمه زهرا. گلم دو رکعت نماز ام البنین براش بخون. و نذر کن بگو یا ام البنین فلانی رو بحق پسرت عباس از کما دربیار نذرت میکنم مثلا پنجاه تا فاتحه. مثلا دادن نان ب فقیر....