2777
2789
عنوان

اونایی که اعتقاد دارن فقط بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 80 پست
گلم شرمنده امشب گیج خوابم فردا براتون توضیح میدم شما پیام جهت یادآوری بفرست برام تا فردا با تمرکز به ...

سلام

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم

مشه لطفا سوالات دیشبم جواب بدی

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
عذر میخوام یادم رفت سوال دیشبتون چی بود

در مورد دعای حضرت زهرا سلام الله علیها اینکه برای ازدواج هم جواب میده؟واینکه هر آیه رو چند بار بخونیم؟ 

در مورد دعای حضرت زهرا سلام الله علیها اینکه برای ازدواج هم جواب میده؟واینکه هر آیه رو چند بار بخونی ...

آره گلم مخصوص بخت گشاست. خواهرم انجام داد دقیقا توی یک روز دو نفر رسمی خواستگاری کردن ازش و واقعا ایمان اوردیم بهش

در مورد دعای حضرت زهرا سلام الله علیها اینکه برای ازدواج هم جواب میده؟واینکه هر آیه رو چند بار بخونی ...

گلم شما با خوندن این دعا فاطمه زهرا رو وکیل خودت قرار میدی برای ازدواج و واقعا پیش خدا شفاعت میکنه ک مشکلت حل بشه. 

از آیه اول ی بار. دومی دوبار. سومی تا چهلمی چهل بار خونده میشه

خوب به اب بخونم بخورم یا چی؟

چهل کلید مادرم نتیجه گرفت ولی باید صبر داشته باشی تا مشکلت حل بشه

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
ولی خونه دار شدن یه دعای دیگست. که فقط یک آیه توی کل قرآن ب نیت خونست الان پیداش میکنم میگم. برام مع ...

زرای مشکلات زناشویی و محبت بینشون هم چیزی بلدی

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
بله. چهل کلید فاطمه زهرا معجزست. مادرم توی کما بود. خوندیم روی آب. دادم ب پرستاد پاشید روی مادرم با ...

سلام حالتون خوبه...ببخشید دعای فاطمه زهرا برا مریض که سرطان داره باید روی آب بخونیم بعد بخوره ؟؟یا بپاشه رو صورتش؟میشه توضیح بدین برام