2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد عمل هایمنکتومی(برداشتن پرده بکارت)

| مشاهده متن کامل بحث + 8916 بازدید | 176 پست
عزیزم عمل کردی؟

بله

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم دیروزعمل کنم.بعد عمل چه کار کنم راحت تر بگذره نیترسم

هیچی استرس نداشته باش

کارخاصی نمیخواد بکنی

مواظبت کن از خودت

بعد یک هفته ک خونریزیت تموم شد و‌خواستی رابطه داشته باشی از ژل استفاده کن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
مال من گفتن با زایمان میره زلیمانمم سزارین شد هنوز پرده دارم🙃

۲۴ سال پیشبه منم همینو گفتن ومن سه بچه سزارینی دارم و همچنان همانگونه اس،اگر پیشنوازی نباشه ومخلفات حتی  خراش وترک برمیداره پوستم

خیلی معذرت میخوام که این سوال رو میپرسم ولی اینکه میگن بعضیا با زایمان از بین میره ،قبل زایمان توی ر ...

اصلا مگه رابطه میشه؟

اولا متاسفم برای اون دسته افراد نادان که فکر میکنن عالم دهر هستن و با گفتن جمله هایی مثل : مگه درد داره؟ میخای بذاری یا برداری؟ بذار شوهرت برداره کاری نداره! مگه همچین عملی وجود داره؟!

نشون میدن که چقدر ناآگاهن و حتی به خودشون زحمت نمیدن سرچ کنن یا اگه چیزی نمیدونن نیان اظهار نظر کنن توی تاپیک!

واژینیسموس و ترس از دخول یک‌مشکل در رابطه جنسی هست

ضخیم بودن غیر عادی پرده یا هایمن هم یک‌مشکل دیگه

واژینیسموس مشکل روحی هست

ضخیم بودن پرده مشکل جسمی

کسی که هایمن ضخیم داره به هیچ عنوان با دخول پرده واره نمیشه و درد بسیار شدیدی رو تجریه میکنه ربطی هم به لوبریکانت یا معاشقه قبلش نداره

و فقط جراحی و برداشتن اون پرده ضخیم میتونه مشکل رو حل کنه

حتی گاهی ممکنه اصرار بیش از اندازه پارتنر آقا منجر به آسیب جسمی خودش یا پارگی وشدید برای خانومش بشه

پس لطفا اگر چیزی نشنیدین درباره این مشکل ، نظر ندید‌ مسخره نکنین و فکر نکنین خیلی کامنتهاتون بامزه س!

@هلن_پار   عزیزم شما حتما از چندتا متخصص زنان نظر بپرس و اگه لازم بود انجامش بده، گاهی جراحی بد ممکنه اسکار بدی داشته باشه بافت جراحی شده فیبروز بشه و بدتر بشه شرایط

انشالله که برای شما خوب باشه.

اولا متاسفم برای اون دسته افراد نادان که فکر میکنن عالم دهر هستن و با گفتن جمله هایی مثل : مگه درد د ...

سلام ممنون از راهنمایی هاتون

بله کاملا درست گفتید

باخوندن متنتون دوباره تمام دردایی که چندسال روحی و جسمی داشتم ازاول حس کردم(همسرم کنارم بود اذیتم نکرد)اما این چندسال تو چند خط نوشتن نمیگنجه

من عمل انجام دادم الان شرایطم خیلی بهتره

اما خوب اثرات منفیش…بار روانی که تحمل کردم…هست وادامه داره

واقعا زندگی عادی ندارم شاید فقط خودم میدونم و بس

عزیزم شما مشکلتون کامل حل شد منم این مشکلو دارم

کامل کامل که نه اما بهتر شد

یه بخش  روحی روانی هم داره این مسئله

عزیزمم🥺 عملش سخت بود؟ چند روز استراحت کردی؟!

عملش خیلی سخت نیست

دوروز استراحت کردم

اما خوب یک هفته خونریزی داشتم

2810