دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا دارم اما همیشه یه حالت دخول کامل نیست بیشتر وقتا ارضا نمیشم اداش و درمیارم چون دردم میگی ...
ببین منم قیل زایمان اولم مثل تو بودم تا یه حدی داخل میرفت واسه امادگی بارداری که پیش یه ماما رفتم معاینه کرد گفت موقع دخول دردنداری؟؟گفتم چرا خیلی گفت اخه پرده هنوز هست،
دیگه نمیدونم تو همون حالت تو اولین اقدام باردار شدم بعدشم که موقع زایمان جفت و اینا اومد بیرون اونجا دکتر گفت پرده هم خارج شد
ببین منم قیل زایمان اولم مثل تو بودم تا یه حدی داخل میرفت واسه امادگی بارداری که پیش یه ماما ر ...
من اینقدر به خاطر همین موضوع تلاش کردم طبیعی زایمان کنم تا همون لحظه آخر به پرستاره گفتم توروخدا یه آمپول فشار به من بزنید سرم داد زد بچت داره میمیره میفهمی سزارین شدم😔
من اینقدر به خاطر همین موضوع تلاش کردم طبیعی زایمان کنم تا همون لحظه آخر به پرستاره گفتم توروخدا یه ...
من مجبور ب طبیعی بودم چون ناراحتی قلبی داشتمسزارین نمیشد ب قلبم فشار میومد بچه رو هم اخر با دستگاه کشیدن بیرون،زایمان خیلی بدی داشتم اصلا دوست ندارم اون دورانو