2777
2789
عنوان

دختره میخواد بره خونه اونی که دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 50 پست
خودم پیج خودشو تو اینستا دارم گاهی عکسامو لایک میکنه یبارم برام کامنت گذاشت.... 

چی گفت؟!

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
روت نمیشه بگی؟؟؟بهش پبام بده اول نگو کی هستی مزه دهنشو بفهم شاید اونم دوست داره ولی مثل توئه 

پیام بده خیلی میترسم بدش بیاد

خودش یبار برام کامنت گذاشته ی دفعه هم عکس خودمو استوری کردم لایک کرد

اینا رو میشه چراغ سبز حساب کرد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ گفتی  اتفاقا خودم میگم ینی امکانش هم نیس بره اونو بگیره باباش میشناستش که چطوری ان.. ...

من تورو يادممم اومد...هموني بودي ك كراشت جواب استوريتو داد ن؟؟؟ ك دوست داداشت بود... بودم تو تاپيكت... سعي كن خودتو بالا بكشي.يادمه گفتي پرستاره. راه تضمينيش اينه كنكور بدي پرستاري بياري.حتي اگ شده ازاد بياري.همينك بياري تمومه

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
پیام بده خیلی میترسم بدش بیاد خودش یبار برام کامنت گذاشته ی دفعه هم عکس خودمو استوری کردم لایک کرد ...

خوب توهم ی حرکتی بزن دیگ

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
من تورو يادممم اومد...هموني بودي ك كراشت جواب استوريتو داد ن؟؟؟ ك دوست داداشت بود... بودم تو تاپيكت. ...

اره تقریبا خودمم ولی دوس داداشم نیس اما پرستاره

منم دارم سعی میکنم قبول شم

ب نظرت قبول بشم میگیرتم؟😂

چون میگن همه جا که زن شاغل میخوام و تحصیل کرده

من همه خانوادم تحصیل کرده هستن و خداروشکر از لحاظ خانواده و فرهنگ سرم پایین نیست خودمم دارم میخونم حتما قبول میشم. چهرم معمولیه و قد و هیکلم خوبه

ولی این دوستم ک هس چهرش خوشگله ولی قد هیکلش نه کلا شیرین تودل برو نیس یجوریه...خانوادشم ک هیچ...خودش ولی شاغله با دیپلم رفته سر کار دولتی 

من تورو يادممم اومد...هموني بودي ك كراشت جواب استوريتو داد ن؟؟؟ ك دوست داداشت بود... بودم تو تاپيكت. ...

اها یبار ک گفته بود داداشت زن نگرفت و اینا

یادم اومد کدوم تاپیکم

انقدر براس تاپیگ زدم که

دوسش داشت؟

خیلی خودش گف میخوامش ولی دختره ی مشکل خانوادگی داشت که مامان بابای پسره گفتن نه بعد ی سال دیدن کسی براش نیست پسره باز گفت همونو بریم بگیریم😂😂😂 رفتن گرفتن ولی خب بهمش زد خودش گفت تفاهم نداشتیم

اسییی من نمی‌دونم تو باید حتما بری مامانتو یه جوری بپیچون یا راضیش کن

راضی نمیشه خودمم دلم نیس با این برم و دیده بشم😂😂😂دعا میکنم شوهر کنه دختره یه خواستگار دیگه داره ک خانوادش راضی نمیشن دعا میکنم راضی بشن تا اخر هفته نامزد کنه بره😂

اسی با خواهرش اوکی نیستی به این بهونه مامانتو راضی کنی بری؟

زیاد نه

قبلا بودم ولی بعد اینکه برادرش نامزد کرد حس کردم سرد شد و خیلی فاصله گرفت الان رابطمون در حد همون اینستاگرامه