2777
2789
عنوان

دختره میخواد بره خونه اونی که دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 50 پست
والا بخوام برمم مامانم نمیزاره برم کلا تنها جایی نمیرم ولی روی این منو متعجب کرده که میخواد الکی الک ...

من بودم میرفتم اخه اونجور که تو از دوستت میگی این بره پسره فردا عاشقش شده بعدا میگی کاشکی منم میرفتم 

من ادمارو با فراموش کردنشون میبخشم ....🥀
اره پر اعتماد به نفس برو سنگین باش و سرو زبون دار ( خودمم بلد نیتسم اصطلاحشو😂 ) زیاد خودتو نگیر و م ...

اجازه رفتن ندارم بعدم خانوادم بدون نبا این دختره میگردم بدشون میاد چ برسه پاشم برم خونه مردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۳

ما خودمون برا داداشم اونا ك ب همين بهونه ها ميومدن و محل نميداديم.يكي ام تلاش كرده بود با عشوه و اينا مخ داداشمو بزنه ،داداشم پيشنهادشو داد ب خانواده بابام گف ن از فلان خانواده اس. دنبال پيشرفت خودت باش ك توجه ها بهت جلب شه...

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
میگه میرم سنگین رنگین میشینم ی جعبه شکلاتم با خودم میبرم 🥲

بگو بابا اینا فامیل من هستن میشناسمشون اگه بری فکرمیکنن دنبال شوهری و خودت یه چیزیت میشه و از چشمشون میوفتی حالا خوددانی سبک میشی 

تازه شکلات ببری مگه میخوای بری خاستگاری! خیلی بدشون میاد 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
والا بخوام برمم مامانم نمیزاره برم کلا تنها جایی نمیرم ولی روی این منو متعجب کرده که میخواد الکی الک ...

عشقت یک طرفس الکی خودتو درگیر کردی حالا گیرم ببیندت براش مهم نباشه چ تو چ دوستت

شاید خودش عشق داشته باشه 

لایک نکن خیرشو ببینی
همون‌جوری بمون تا یکی دیگ تور کنه....البته هیچکی از فامیل خیر ندیده.اگه واقعا دوسش داری حداقل امتحان ...

خودم پیج خودشو تو اینستا دارم گاهی عکسامو لایک میکنه یبارم برام کامنت گذاشت.... 

دلم میخواد گریه کنم🥲🥲🥲

روت نمیشه بگی؟؟؟بهش پبام بده اول نگو کی هستی مزه دهنشو بفهم شاید اونم دوست داره ولی مثل توئه 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
ما خودمون برا داداشم اونا ك ب همين بهونه ها ميومدن و محل نميداديم.يكي ام تلاش كرده بود با عشوه و اين ...

اخ گفتی 

اتفاقا خودم میگم ینی امکانش هم نیس بره اونو بگیره

باباش میشناستش که چطوری ان..باباش فقط هی نگاهش ب زنا مردم و یه اذم به شدت چندش و برادرشم معتاد و... ینی یحوری که همه میدونن ولی خب بازم میترسم..این حتی با پسر خالم دوست بوده و خیلی کارا کرده .... نامزدی بهم زده و... کلا داغونه اما خوشگله🙏😂

بعد این خانواده هم دقیقا همینجوری ان خیلیا تلاش میکنن دامادشون بشه ولی محل نمیدن حتی یه زنی بود میگف بگو بیان با دخترم اشنا بشن اینا محل ندادن 

من شرایطم مناسبشه واقعا نمیدونم چجوری یکم نشون بدم خودمو😂