2777
2789
عنوان

دختره میخواد بره خونه اونی که دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 50 پست
اها یبار ک گفته بود داداشت زن نگرفت و اینا یادم اومد کدوم تاپیکم انقدر براس تاپیگ زدم که

اره دقيقا همون... ببين لري ديگه ن؟ سمت ماهم دقيقا همين سبكيه.. ميدونم اخلاقياتشونو...اگ خانواده دوستت خوب بودن احتمال اينك بره خواستگاري زياد بود. ولي سمت ماها اول خانواده دوم خانواده سوم خانواده دفه هاي بعدي خوشگلي و شاغل بودنوً... اره بنظر من اگ پرستاري بياري و چند بار ب گوششون برسه ك چنتا خواستگار خوب داري احتمال زياد اقدام ميكنن.. بنظرم بهشم مستقيم نگو .نهايتا خواستي كاري كني چراغ سبز نشون بده مستقيم سمت ماها نميپسندن

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
اره دقيقا همون... ببين لري ديگه ن؟ سمت ماهم دقيقا همين سبكيه.. ميدونم اخلاقياتشونو...اگ خانواده دوست ...

دقیقا 

بخواد بره براشم از هر کی تحقیق کنه نمیزارنش میگن پسر هد فامیلتو میبری کجا😂😂😂

منم هیچ وقت پیامش نمیدم میخواسنم این کارارو بکنم این همه سال میکردم میشدم مث دوستم ک هر دفعه با یه پسره

بعدم ابروش میبرن🥲

اینجا پسرا میشنینن پیش هم حرف میزنن هر دختری هر جور باشه همه میدونن

من خانوادم خوبن فقط خودم باید قبول شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا  بخواد بره براشم از هر کی تحقیق کنه نمیزارنش میگن پسر هد فامیلتو میبری کجا😂😂😂 منم هی ...

🤣🤣

ايشالله پرقدرت بخون.💪

ایشالله شوهر کنه بره به حق همین شب عزیز یه شوهر عالی که خوشبخت بشه ولی سمت عشق من نیاد😂😂😂

نگران اون ك اصلا نباش! فقط داره خودشو سبك ميكنه بااين كارش ...  ادمايي ك پسراشون موقعيتو اخلاقشون خوبه انقد ازين سبك ادما ميبينن ك ديگ مو رو از ماست ميكشن.. تازه بدترپشت سرش ميگن اومده بود خودشو نشون بده🥴🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🕳