2777
2789
سپیده خدا بزرگه انشالله هر چی خیره پیش میاد دلتو به بی بی زینب بده بگو من همه وجودمو برا دفاع از حرم اهل بیت میفرستم خودتون به دلم صبوری بدین خیلی سخته عزیزم نوبت ما هم میرسه امتحان یکی زودتره یکی دیرتر
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنیا رو اگه تو کف دست فرزند شهید بزارن به اندازه یه نوازش دست مهربان پدرش نمیشه چقدر بعضی آدمها کوته فکرن و بیشتر نمک به زخم اونا میپاشن
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
انشاالله حضرت رقیه خودش پشت و پناهشون باشه
✿↝.↜✿: گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود // گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود // گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است //گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود// گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست //گاهی تمام شهر گدای تو میشود
ببخشید که اینو میگم من کاری با اجر و این چیزا ندارم ولی با توجه به اینکه میگید اختیاری داره میره من بودم به هیچ عنوان اجازه نمیدادم
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
واقعا درست نیست که مرد ،همسرش رو که انقدر عاشقشه در استرس و تنهایی بزاره باز اگه خدای نکرده کشور خودمون جنگ بود باز یه چیزی
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
البته این نظر منه ان شاء الله همسرت سالم و سلامت برمیگرده کنار خانواده اش خدا پشت و پناهش باشه
عزیزم دلتوبسپاربه خدا..عشقتوهم بسپاربه خدا...اون داره به تکلیف عمل میکنه...باورکن خیلیهاآرزوشونه جای توباشن...منم آرزومه...نمیدونم اگه توشرایط توقراربگیرم چه حالی پیدامیکنم...توحق داری نگران باشی...امااینوبدون خداداره میبینه وناظرهست...پس خوشحال باش که خداراضیه به کارهمسرت...انشاءالله هرچه زودترصحیحوسالم برگرده پیشتون...قوی باش..این روزام میگذره..
گالری نمدی رنگین کمان..پرازکارای نمدی خاص وشیک خوشحال میشم به سری بزنید https://t.me/joinchat/AAAAAFDgludlKVJIAScWUA